Zvonoteca

# Măsurile anunțate pentru reducerea consumului de energie și gaze sunt, prin unele instituții, doar așa la nivel declarativ. Una se zice și alta se face. Prin unele clădiri te prinde vertijul din cauza temperaturii, iar angajați-s în tricouri. Nu pot fi toți în călduri, iar când munca e statică și când programul se face cu ochi-n calculator și cu fesele pe scaun, e clar că în octombrie nu poate fi cald de la soare!

# Dosare grele pentru unii politicieni loco se arată la orizont. Să-i vedem acum pe unde îşi mai fac poze pentru facebook.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Măsurile anunțate pentru reducerea consumului de energie și gaze sunt, prin unele instituții, doar așa la nivel declarativ. Una se zice și alta se face. Prin unele clădiri te prinde vertijul din cauza temperaturii, iar angajați-s în tricouri. Nu pot fi toți în călduri, iar când munca e statică și când programul se face cu ochi-n calculator și cu fesele pe scaun, e clar că în octombrie nu poate fi cald de la soare! # Dosare grele pentru unii politicieni loco se arată la orizont. Să-i vedem acum pe… Citeste mai mult […]

Leave a Comment