Zvonoteca

# Ne făcem cruce şi zicem: „Doamne, iartă-l că nu ştie ce face!”, de fiecare dată când ne sare în ochi, întâmplător, câte un articol postat pe un, aşa-zis „ziar online”. Constatăm cu tristeţe că omul nostru, care se crede şi „liber” pe deasupra, are mari, dar mari probleme şi cu gramatica, şi cu matematica. Că despre regulile jurnalismului, nici nu mai poate fi vorba… I-au mai sugerat şi alţi colegi din breasla noastră să mai treacă, măcar din când în când, pe la şcoală, dar el nu şi nu. Ce să faci, aşa e când te trezeşti mare jurnalist peste noapte.

# Mulţi heruvimi şi serafimi s-au coborât în ultima perioadă loco şi multe sudalme la adresa celor care conduc se aud zilnic. La cât se sparge şi câte restricţii de circulaţie sunt nici nu-i de mirare. Când nu-i cap, vai de picioare. Desigur, de picioarele şi motorele plătitorilor de taxe şi impozite.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Eduard Farcas are mari probleme si la masarda.

  2. […] # Ne făcem cruce şi zicem: „Doamne, iartă-l că nu ştie ce face!”, de fiecare dată când ne sare în ochi, întâmplător, câte un articol postat pe un, aşa-zis „ziar online”. Constatăm cu tristeţe că omul nostru, care se crede şi „liber” pe deasupra, are mari, dar mari probleme şi cu gramatica, şi cu matematica. Că despre regulile jurnalismului, nici nu mai poate fi vorba… I-au mai sugerat şi alţi colegi din breasla noastră să mai treacă, măcar din când în când, pe la şcoală,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment