Zvonoteca

# Zdrăngăne capacele de canal prin municipiu, de parcă sunt clopote de biserici. Aşa e când te zgârceşti şi cumperi doar chinezisme ieftine.

# Mama lor de guri spurcate. Una ne-a șoptit că atacurile politice locale s-au înmulțit în ultima perioadă, că divorțul e aproape. Ce să faci, așa e când te iubești cu adversarul doar pentru a ocupa un loc călduț la stat. Iubirea asta forțată apune, rămâi nesatisfăcut și fără putere de a mai dansa acolo unde cântă muzica. Pentru doi sau trei ani la stat, unii sunt în stare să mânânce și rahat.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Celentano

    Frumos articol!, doar ca la sfârșit concluzia putea fi : unii ptr 2,3 ani la stat ar F…… și pe măsa!!! Era mai potrivit!!!

  2. […] # Zdrăngăne capacele de canal prin municipiu, de parcă sunt clopote de biserici. Aşa e când te zgârceşti şi cumperi doar chinezisme ieftine. # Mama lor de guri spurcate. Una ne-a șoptit că atacurile politice locale s-au înmulțit în ultima perioadă, că divorțul e aproape. Ce să faci, așa e când te iubești cu adversarul doar pentru a ocupa un loc călduț la stat. Iubirea asta forțată apune, rămâi nesatisfăcut și fără putere de a mai dansa acolo unde cântă muzica. Pentru doi sau trei ani la stat, unii sunt… Citeste mai mult […]

Leave a Comment