Zvonoteca

# Niște zvonuri idioate anunță că se aglomerează chefurile, că oamenii se tem iar de restricții, de mască, de boală, se tem că nu vor mai avea loc nunți, petreceri și spectacole. Așa se face că e mare înghesuială în sălile de nunți, toți vor acum, marți, miercuri, joi și chiar vineri. Să petrecem, bre.

# S-au bătut leliucile din sat pentru bătrânul cooperatist. Au zburat cucuruzii între iubărețe de zici că trăgeau în poligon cu tunul. Și dăi, și dăi, baiul e că au fost și cucuruzi care au greșit ținta și au ajuns la în barba popii. Să vezi atunci scandal în satul de pe vale, spun nesimțiții care își permit să bârfească despre cine cu cine se iubește în pragul toamnei. Vedeți voi, iubirea nu ține cont de anotimp, de politică și nici de vârstă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Niște zvonuri idioate anunță că se aglomerează chefurile, că oamenii se tem iar de restricții, de mască, de boală, se tem că nu vor mai avea loc nunți, petreceri și spectacole. Așa se face că e mare înghesuială în sălile de nunți, toți vor acum, marți, miercuri, joi și chiar vineri. Să petrecem, bre. # S-au bătut leliucile din sat pentru bătrânul cooperatist. Au zburat cucuruzii între iubărețe de zici că trăgeau în poligon cu tunul. Și dăi, și dăi, baiul e că au fost și cucuruzi care au… Citeste mai mult […]

Leave a Comment