Zvonoteca

# Umblă vorba prin târg că munca la negru, în perioada verii, mai ales cu elevii de liceu care vor să-și facă un ban să-și mai cumpere una alta, cu servitul pe la mese, e ceva foarte la modă. Când muncești de mic la negru, când ești mare numa te joci. La ce vremuri vin, munca la negru va fi legiferată.

# Iar se vorbește despre restricții, despre chefuri anulate sau amânate, iar intră lumea în fibrilații cu pandemia, cu boala. Au apărut oameni care poartă mască pe stradă și înjurăturile vin cu nemiluita de la cei care cred că medicii sunt niște mincinoși ordinari. Lasă, ne tratăm noi cu busuioc, îl punem sub pernă, facem ceai și ne trece.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Umblă vorba prin târg că munca la negru, în perioada verii, mai ales cu elevii de liceu care vor să-și facă un ban să-și mai cumpere una alta, cu servitul pe la mese, e ceva foarte la modă. Când muncești de mic la negru, când ești mare numa te joci. La ce vremuri vin, munca la negru va fi legiferată. # Iar se vorbește despre restricții, despre chefuri anulate sau amânate, iar intră lumea în fibrilații cu pandemia, cu boala. Au apărut oameni care poartă mască pe stradă și… Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Toti sunt „destepti” in aceasta comunitate, stiu mai mult decat doctorii, cineva le vrea raul. L-am auzit pe unul acum cateva zile: „Iar scot covidul din cutie.” Ce te astepti de la cantaretii, actorii, tot felul de personaje care nici azi nu cred ca a existat covidul?

Leave a Comment