Zvonoteca

# În Sălaj, foste cadre militare cu multe grade, dar pensionate în anii tinereții, au ajuns mari susținătoare a lui putin (cu p mic). Unele dintre aceste foste cadre sunt plictisite, pensia le vine, iar principala lor activitate este de a activa toată ziua pe Facebook. Urlă, postează, înjură, critică, atacă, au început să-i numere pe cei vaccinați, totul într-o minunată misiune care dovedește cât de reduse și agramate sunt astfel de personaje. Baiul e că știm cum au ajuns unele să dețină grade, să urce pe scara militară înainte de 1989.

# Bancomatul unei bănci celebre a rămas fără bancnote. Mai mulți trecători, zălăuani de bună credință, s-au pus pe așteptat la îndemnul echipei care alimenta dispozitivul. Oamenilor li s-a spus că durează câteva minute. Au trecut 20 de minute, o jumătate de oră, 40 de minute, dar mașinăria tot nu putea elibera bani, iar patru bărbătoci stăteau în jurul ei. Ce frumos este să ai bani, dar să nu te poți atinge de ei. Desigur, bărbătocii ăștia puteau anunța că rezolvarea problemei durează mai mult, dar n-au făcut-o. Probabil că banca n-are destui bani să investească și în comportamentul bancherilor.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # În Sălaj, foste cadre militare cu multe grade, dar pensionate în anii tinereții, au ajuns mari susținătoare a lui putin (cu p mic). Unele dintre aceste foste cadre sunt plictisite, pensia le vine, iar principala lor activitate este de a activa toată ziua pe Facebook. Urlă, postează, înjură, critică, atacă, au început să-i numere pe cei vaccinați, totul într-o minunată misiune care dovedește cât de reduse și agramate sunt astfel de personaje. Baiul e că știm cum au ajuns unele să dețină grade, să urce pe scara militară înainte… Citeste mai mult […]

Leave a Comment