Zvonoteca

# Vrei să-ți rupi mașina în Zalău? Sunt străzi care te ajută, te ajută chiar și unicul, minunatul, irezistibilul, magnificul bulevard din oraș. Da, singurul bulevard rupt și ăla în dos. Du-te lângă fosta fabrică Armătura, dar încetinește, pentru că deștepții care au săpat și au decopertat n-au fost în stare să pună un panou de avertizare sau a fost pus, dar a fost furat. Treceau duminică și luni șoferii, dădeau de mama focului în groapă, înjurau și trăgeau sfinți. Dumnezeul lui de panou de avertizare, atâta nu suntem în stare să facem în amărâtul ăsta de oraș

# La ora 21 se aprind becurile în municipiu. Chiar dacă seara se lasă după vreo 45 de minute. Că-i tumna lesne curentul acum, iar dacă vorbim de fotocelulă, vorbim de farfurii zburătoare.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Vrei să-ți rupi mașina în Zalău? Sunt străzi care te ajută, te ajută chiar și unicul, minunatul, irezistibilul, magnificul bulevard din oraș. Da, singurul bulevard rupt și ăla în dos. Du-te lângă fosta fabrică Armătura, dar încetinește, pentru că deștepții care au săpat și au decopertat n-au fost în stare să pună un panou de avertizare sau a fost pus, dar a fost furat. Treceau duminică și luni șoferii, dădeau de mama focului în groapă, înjurau și trăgeau sfinți. Dumnezeul lui de panou de avertizare, atâta nu suntem în… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Luminile stradale se aprind seara cu o oră mai devreme, dar se sting dimineața cu o orâ mai tărziu. E de văzut cine câstigă din furtișag.

  3. Dorin

    Ce multe face Ciunt, primarasul, „fapte, nu vorbe”, pentru acest municipiu!!! Saracu’ primaras, de cand va spun ca Zalaul este ultimul municipiu din Ardeal!

  4. Dorin

    „Fapte, nu vorbe”, un tip frustrat ce se vrea „inalt”, vine cu sumedenie de minciuni, cate face el pentru voi/noi, dar noi am putea sa-l dam in judecata, de exemplu, pentru drumurile din oras, cu gropi, fara demarcatii etc. Mai, da prostii mai sunteti!

Leave a Comment