Zvonoteca

# Se pregătește blocarea angajărilor în instituțiile publice. Să vezi tu acum lacrimi și durere pentru că nu mai primesc posturi purtătorii de servietă și de afișe. Bine, asta e de suprafață. Politicianul român găsește întotdeauna metode să angajeze, să dreagă, să rezolve, nu?

# Curg laudele politicienilor pe rețele de socializare. Tot e numai lapte și miere, au loc întâlniri, discuții, strategii, ieșiri în teren, mâini strânse, totul de parcă ne-am întors exact de unde am pornit, adică din perioada laudelor de dinainte de 1989.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Se pregătește blocarea angajărilor în instituțiile publice. Să vezi tu acum lacrimi și durere pentru că nu mai primesc posturi purtătorii de servietă și de afișe. Bine, asta e de suprafață. Politicianul român găsește întotdeauna metode să angajeze, să dreagă, să rezolve, nu? # Curg laudele politicienilor pe rețele de socializare. Tot e numai lapte și miere, au loc întâlniri, discuții, strategii, ieșiri în teren, mâini strânse, totul de parcă ne-am întors exact de unde am pornit, adică din perioada laudelor de dinainte de 1989. * A se considera… Citeste mai mult […]

Leave a Comment