Zvonoteca

# Zice-se că locuitorii din Ortelec pun de-o demonstrație în forță, oamenii s-au săturat, sunt gropi, e noroi, e praf, e haos și șantierul nu se mai termină. Și încă nu s-a terminat, greul abia începe, vara e abia la început.

# Alcoolul pare să nu mai fie aşa “la modă” în rândul şoferilor. Mai nou sunt pline şoselele cu maşini conduse de şoferi drogaţi. Şi nu doar şoselele, ci multe alte locuri, văzute şi nevăzute, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Zice-se că locuitorii din Ortelec pun de-o demonstrație în forță, oamenii s-au săturat, sunt gropi, e noroi, e praf, e haos și șantierul nu se mai termină. Și încă nu s-a terminat, greul abia începe, vara e abia la început. # Alcoolul pare să nu mai fie aşa “la modă” în rândul şoferilor. Mai nou sunt pline şoselele cu maşini conduse de şoferi drogaţi. Şi nu doar şoselele, ci multe alte locuri, văzute şi nevăzute, de unde a fugit toată durerea, întristarea şi suspinarea. * A se considera pamflet.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment