Zvonoteca

# Un ales local și-a dat seama că nu are ce căuta în primărie, el voia în altă parte, dar atât s-a putut. Omul și-a luat concediu și s-a dus la pescuit. Gurile rele vorbesc că micul primar are acum dosar de braconaj. Bine, noi sperăm că e doar un zvon tâmpit, că nu e adevărat nimic.

# Un ales loco, mic la stat, dar mare la sfat și iute la mânie, a cam uitat ce e ăla bun simț. După ce s-a obișnuit cu funcția de ales și-a intrat în normalitate și, oriunde se află, fie pe stradă sau în mașină, începe minarea. Ce păcat că nu-și dă seama! Când de pe câmp, ajungi direct în birou, cam asta se întâmplă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Un ales local și-a dat seama că nu are ce căuta în primărie, el voia în altă parte, dar atât s-a putut. Omul și-a luat concediu și s-a dus la pescuit. Gurile rele vorbesc că micul primar are acum dosar de braconaj. Bine, noi sperăm că e doar un zvon tâmpit, că nu e adevărat nimic. # Un ales loco, mic la stat, dar mare la sfat și iute la mânie, a cam uitat ce e ăla bun simț. După ce s-a obișnuit cu funcția de ales și-a intrat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment