Zvonoteca

# Se miră zălăuanii când vă elicopterele aterizând. Unii înjură, alții filmează, sunt și cei care cred că elicopterele sunt ale poliției, unii se tem că vine războiul. Nu, stați liniștiți, sunt doar cei care își permit să zboare cu elicoptere, iar alții se uită la cât de mult s-au scumpit macaroanele.

# E clar că prețurile au luat-o razna. La un mare magazin, un tip voia trei ardei. Trei. Omul s-a dus la vânzătoare și și-a pregătit cinci lei. Vânzătoarea a cântărit ardeii și i-a spus bătrânului că trebuie să plătească șase lei și câțiva bănuți. Bătrânul a rămas șocat, i-a spus femeii că are doar cinci lei, a lăsat ardeii pe cântar și și-a văzut de drum. Da, prețurile au luat-o razna, iar asta în timp ce politicienii își văd de drumurile lor.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Se miră zălăuanii când vă elicopterele aterizând. Unii înjură, alții filmează, sunt și cei care cred că elicopterele sunt ale poliției, unii se tem că vine războiul. Nu, stați liniștiți, sunt doar cei care își permit să zboare cu elicoptere, iar alții se uită la cât de mult s-au scumpit macaroanele. # E clar că prețurile au luat-o razna. La un mare magazin, un tip voia trei ardei. Trei. Omul s-a dus la vânzătoare și și-a pregătit cinci lei. Vânzătoarea a cântărit ardeii și i-a spus bătrânului că trebuie… Citeste mai mult […]

Leave a Comment