Zvonoteca

# Iubitorii de putin (cu „p” mic) din Sălaj s-au mobilizat pe rețele de socializare și lovesc verbal peste tot. Cei mai mai mulți au ajuns la o vârstă despre care se credea că este plină de înțelepciune. O tanti, fostă mare directoare, s-a activat, a sărit ca arsă, a început să arunce cuvinte în stânga și în dreapta asupra celor care încă mai cred în civilizație, într-o lume în care problemele pot fi rezolvate prin înțelegere, prin educație. Nu, tanti asta mare crede că rusul face bine ceea ce face, că Europa merită zdruncinată, că marele lider rus este bărbatul suprem. Nu ne-a venit să credem. Tanti, noi vă poftim în Rusia, mutați-vă acolo, respectabilă comunistoidă.

# Un zălăuan a devenit isteric în momentul în care i s-a cerut să curețe după dulăul care a lăsat ditamai balega pe spațiul verde, acolo unde pruncii aleargă, se joacă. Omul aproape că a devenit violent, se credea zeu, iar pe câine îl idolatriza și avea impresia că putea împroșca cu rahat de animal pe unde vrea și când vrea. Mulți zălăuani vor o țară ca afară, dar alții să respecte regulile.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Iubitorii de putin (cu „p” mic) din Sălaj s-au mobilizat pe rețele de socializare și lovesc verbal peste tot. Cei mai mai mulți au ajuns la o vârstă despre care se credea că este plină de înțelepciune. O tanti, fostă mare directoare, s-a activat, a sărit ca arsă, a început să arunce cuvinte în stânga și în dreapta asupra celor care încă mai cred în civilizație, într-o lume în care problemele pot fi rezolvate prin înțelegere, prin educație. Nu, tanti asta mare crede că rusul face bine ceea ce…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment