Zvonoteca

# În noaptea de sâmbătă spre duminică, Zalăul a fost traversat de o ditamai coloana de camioane ale armatei. Nu erau 3-4 camioane, erau multe, erau toate, iar asta în timp ce feciorii holtei aflați cu mândrele de mână la colț de stradă, ieșiți din bar să dohănească o țâgară, le fotografiau cu nesaț și râdeau. Ce ți-e și cu tineretul ăsta. Băiețeii se pensează și mai că le vine fetelor să se ducă în armată.

# Se spune că un lider trebuie să fie exemplu la serviciu, dar și pe stradă. Dar ce te faci când liderul o dă pe Bacchus și începe să urle pe stradă cât îl țin puterile. Omul e om, se duce la nuntă, o trage bine, iese afară, se enervează pe muiere și începe să horească. Hăi, hăi, măi.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # În noaptea de sâmbătă spre duminică, Zalăul a fost traversat de o ditamai coloana de camioane ale armatei. Nu erau 3-4 camioane, erau multe, erau toate, iar asta în timp ce feciorii holtei aflați cu mândrele de mână la colț de stradă, ieșiți din bar să dohănească o țâgară, le fotografiau cu nesaț și râdeau. Ce ți-e și cu tineretul ăsta. Băiețeii se pensează și mai că le vine fetelor să se ducă în armată. # Se spune că un lider trebuie să fie exemplu la serviciu, dar și… Citeste mai mult […]

Leave a Comment