Zvonoteca

# Nu-i a bună deloc dacă a început furtul de borcane cu murături de prin gospodării. Cum banii nu mai au nicio valoare, hoţii au început să dea spargeri prin cămările gospodarilor. Iau ce ce vine la mână: carne afumată, pălinci, borcane cu zacuscă şi murături. Baiu-i cu recuperatul. La ce gust demenţial au bunătăţile din cămările gospodarilor n-ai cum să te abţii să nu le înfuleci, chiar de nu eşti hoţ.

# Dacă până înainte de scumpiri, pasta de dinţi şi săpunul înregistrau un consum mic, mic de tot în rândul populaţiei de pe la noi, de acum înainte consumul va fi şi mai mic sau poate inexistent. Vremurile e grele şi se anunţă şi mai grele.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Nu-i a bună deloc dacă a început furtul de borcane cu murături de prin gospodării. Cum banii nu mai au nicio valoare, hoţii au început să dea spargeri prin cămările gospodarilor. Iau ce ce vine la mână: carne afumată, pălinci, borcane cu zacuscă şi murături. Baiu-i cu recuperatul. La ce gust demenţial au bunătăţile din cămările gospodarilor n-ai cum să te abţii să nu le înfuleci, chiar de nu eşti hoţ. # Dacă până înainte de scumpiri, pasta de dinţi şi săpunul înregistrau un consum mic, mic de tot… Citeste mai mult […]

Leave a Comment