Zvonoteca

# Vine Valentin. Din nou. Nu știm ce face mister Vali, dar sigur s-au umplut unele magazine cu tăt felul de produse de iubire, bomboane ieftine la cutie, vinuri de doi bani, gume bune la protecție și alte câte cele, tăte numai despre iubire. Bun, e clar, ne iubim doar azi, iar în rest ne dăm în cap. Iubiți-vă tot timpul!

# Zice-se că s-a îmbătat rău un secretar de comună și s-a luat de contabilă, i-a reproșat, i-a spus, nu l-a primit nici cu colinda, cine știe, poate îl primește cu stropitul de Valentin. Băi, nu vă mai sfădiți, mai bine aprobați bugetul!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Vine Valentin. Din nou. Nu știm ce face mister Vali, dar sigur s-au umplut unele magazine cu tăt felul de produse de iubire, bomboane ieftine la cutie, vinuri de doi bani, gume bune la protecție și alte câte cele, tăte numai despre iubire. Bun, e clar, ne iubim doar azi, iar în rest ne dăm în cap. Iubiți-vă tot timpul! # Zice-se că s-a îmbătat rău un secretar de comună și s-a luat de contabilă, i-a reproșat, i-a spus, nu l-a primit nici cu colinda,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment