Zvonoteca

# Nu, nu e de râs, e de plans, iar noi sperăm că e doar un zvon tâmpit. Sursele noastre ne-au spus că sunt mulți sălăjeni care ar fi consumat medicamente antiparazitare de uz veterinar pentru a se trata de Covid. Mai pe șleau, au băut medicamente pentru animale. Unii se pare că au ajuns la spital, iar medicii sunt îngroziți. Cum naiba să beți măi, oameni buni, pirule pentru animale?

# Un alt zvon tâmpit care a ajuns la urechile noastre este că prin minunatul nostru Sălaj există medici care îndeamnă oamenii să nu se vaccineze. E tragic dacă nu e doar un zvon. Și problema e abia la început mai ales acolo, în satele mici, unde popa și doctoral sunt considerați niște sfinți.

# În comuna Năpradea s-a sărbătorit Mica Unire. Nu numai acolo, în mai multe comune. Că deh, dacă-i ordin, cu plăcere! Au strâns câţiva săteni, au chemat vreo doi de la partid de la judeţ, şi hai să dăm mână cu mână. Şi ca să fie tacâmul complet şi comedia frumoasă, au pornit prin sat cu torţele arzând! Ziua în amiaza mare. Măi oameni buni, retragerea cu torţe este un moment sacru ce se face la căderea nopţii, în memoria militarilor căzuţi pe câmpul de luptă. Dar, ce mai contează? Am bifat evenimentul, băut, mâncat, toată lumea fericită!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Alex

    Cam va dați seama cine conduce aceasta tara, județe, municipii, orașe, comune? Ne meritam soarta! E “România lucrului bine făcut” ….

Leave a Comment