Zvonoteca

# Ajungem din nou la agitație, la Covid, la teamă, la nervi și la sudalme. Sunt mulți sălăjeni care nu cred în boala asta, sunt mulți care nu se vaccinează și nu-i putem învinovăți. Păi cum, tu îl vaccinezi, iar apoi îi spui că s-ar putea să se îmbolnăvească? Minunat, nu? Lași fără mască mii de oameni să petreacă, iar a doua zi te întorci și interzici nunțile. Pe bune? Cine e de vină, cum e cu vaccinul? Stabiliți voi. Unii cred că e prea târziu.

# Băutura a ajuns un fel de medicament pentru mulţi betegi. “Decât să iau pilule să-mi betegesc stomacul, mai bine beau un deţ’ de pălincă, că-i cel mai bun antibiotic”, îi spunea, pe stradă, un bărbat altuia. Cel din urmă se plângea că nu simte prea bine şi, la ce reacţii a avut, sigur va urma sfatul primit. Să nu se mai mire nimeni, mai ales betegii care fac tratament “după ureche”, de ce nu se tămădesc. În caz de boală medicul ştie tratamentul, nicidecum cei sfătoşi, fără niţică pregătire în domeniu. Aviz celor care practică astfel de tratamente!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Younce

    Dacă presa scrisa și televiziunike nu ar dezinformat asa mult poate ca lumea ar crede mai mult ca ceea ce se spune e real. Dar pentru ca e contrariul, nici nu ști ce și cât sa crezi din cât se spune.

Leave a Comment