Zvonoteca

# Trotuarele de pe strada Voievodul Gelu din Zalău arată ca un joc “Lego” cu piese lipsă sau prost îmbinate, spun cetățenii. Recent, pe un grup de pe Facebook au apărut și dovezile celor susținute de ei, mai precis niște poze cu trotuare așa-zis noi din Dumbrava Nord, care se „preling” înspre drum sau sunt dotate cu niște gropi numai bune de dat în ele. Astfel, aceste trotuare abia refăcute pe bani grei întregesc lista eșecurilor din acest sector ce cuprinde aproape toate străzile care au avut ghinionul să fie incluse în astfel de reabilitări marca “Dorel”.

# Luna august, intitulată semnificativ “luna concediilor”, e chiar una în care nu se face nimic. Şi cine-i la muncă, e tot în concediu. Noroc cu portarii şi gardienii care mai legitimează la intrarea în instituţii și îi mai întreabă pe unii de sănătate. La ce vid de resursă umană e prin birourile din instituţiile de stat, ar face bine ca paznicii să-i întoarcă din drum pe cei care vin cu jalba-n proțap, că se duc degeaba pe la etajele clădirilor.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Ieri (12 08) Dorel a spart str.Hasdeu în dreptul nr.7, pentru a repara o conductă de apă, defectâ de cea.6 luni. Azi apa curge pe stradâ.

  1. Anonim

   Tot ieri( joi) pe Doja, sus, din nou! A patra spartura de peste 1,5 mp. Drumul si trotuarele sunt pline de noroi uscat. Este o bataie de joc cum nu ti poti imagina!!!

 2. Anonim

  Si tot pe Doja Doreii au spart din nou asfaltul de langa capacele de canalizare,desi le asfaltasera saptamana trecuta.Chiar nu vede nimeni? Pe str Simion Barnutiu cum urci spre spital pe stanga,dalele de pe trotuar incap sa se valureasca.Ase poti f.te o tranta de nu te vezi.

Leave a Comment