Zvonoteca

# Municipalitatea este rugată să amplaseze indicatoare noi pe trotuarele din centrul Zalăului: Atenție, buldozere! Lucrările de reabilitare, în special cele de înlocuire a stâlpilor de pe marginea trotuarelor se fac, firește, și prin utilizarea unor buldozere, ce-i drept, ceva mai mici. Cu toate acestea, utilajele zburdă pe trotuare și fac slalom printre pietoni, fără nicio problemă. Noroc că șoferii știu să fluiere. Nu s-a auzit încă de securizarea/îngrădirea zonelor de lucru sau măcar de o bandă înșirată pe patru bețe, care să-i atenționeze pe pietoni că pe unde trec ei, trece și buldozerul. Dacă va fi vreunul luat pe cupă, șpaga lui! Așa cum e și norocul celor care fac slalom printre mașini, pe drum, pentru că pe trotuar nu mai ai loc de mașinile parcate.

# Țara arde și baba se piaptănă. După ce au rămas zălăuanii fără apă, la 40 de grade, autoritățile locale au dat fuguța la un loc de joacă, pe Lacului, să-l inaugureze. Zice-se că s-a aflat că zălăuanii au suferit un șoc nervos din cauza sistării apei și au dat în mintea copiilor. De aceea s-au grăbit autoritățile cu inaugurarea, să aibă cetățenii unde să se joace în perioada în care nu va curge apă la robinete. „Nu puteam să le stricăm oamenilor apele. Ne-am conformat urgent situației. Toată lumea la joacă! Spațiul este generos ”, a declarat un înalt responsabil.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Gigel

    De ce naiba nu sesizați si “ trotuare sufocate de mașini”? Asta ar fi mai in regula fiind o problema mai veche si care se pare ca nu se vrea a fi rezolvată. Cred ca nu se vrea” deranjat” electoratul select

Leave a Comment