Zvonoteca

# Promisele lucrări la “Casa Groazei”, imobilul aflat la un pas de prăbușire, situat în spatele palatului administrativ, au murit “din fașă”, cum se spune. Se făceau timid, anii trecuți, niște măsurători, se mai dădea cu păreri în stânga și dreapta, dar acum nimeni, nimic. Desigur, responsabilitatea cea mare le revine locatarilor, proprietari ori chiriași, însă aceștia nu au nici bani de renovare și nici nu pot reabilita așa de capul lor, fiind vorba de o clădire de patrimoniu ce trebuie nu doar reabilitată ci de-a dreptul restaurată. Nimeni nu știe cum vor evolua (sau involua) lucrurile, dar la cum arată această clădire, să nu ne mirăm când va începe să se descompună în capul trecătorilor.

# Atâta comunicare și transparență prin unele instituții publice, rar îi e dat contribuabilului, plătitor de taxe și impozite, să vadă. Comunicatorii și cei responsabili cu informațiile publice, sau cel puțin cu alea obligatorii, cu informațiile din oficiu, își iau leafa pe degeaba, desigur, nu toți. Dacă remunerația s-ar acorda după anumite criterii, gen: lipsă de comunicare și frecat de mentă, totul ar fi la superlativ. Cetățenii trebuie să fie liniștiți și să aibă încredere în instituțiile statului, încredere maximă. Că prin unele spitale, mergi viu și ieși scrum.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Casa Groazei

    sa fie oprita alimentarea cu utilitati la aceea locatie pana la renovarea ei !! proprietarii sa fie amendati si evacuati !!
    daca nu au bani, atunci sa vanda !!
    daca nu o cumpara nimeni, atunci sa o ia statul, sa o puna la punc si ulterior sa faca un calcul cat ar trebui sa dea la proprietari !! sa aiba bani sa-si ia o garsoniera !!

Leave a Comment