Zvonoteca

# I-a picat fața zvonărașului și și-a astupat urechile când a auzit, zilele trecute, sudalmele și bestemele unui cetățean la adresa autorităților. Acesta, aflat la volanul autoturismului, a coborât pe Clujului spre centru, iar cu doi-trei metri înainte de trecerea de pietoni (care leagă clădirea Transilvania de cea a Sfatului) a dat cu roata tumna într-un canal de scurgere a apei pluviale, adicătelea într-o gropă. Și așa a dat de bine… că și pietonii care așteptau culoarea verde a semaforului s-au speriat de bubuitură. În zona proaspăt asfaltată e plin de gropi. Zalăul lucrului bine făcut a fost și va rămâne în continuare la fel. Un șantier continuu.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Unde-i Bălănel să ne explice cum un investiție de tot rahatul, pe str.Gh.Doja, durează 2 ani. Sau ,4 ani nu-l mai interesează, că vorba aia, ziua trece, leafa (uriasâ) merge, noi ne facem că muncim. 8ntr-o 5ară civilizată, pentru asemenea realizâri, cei responsabili erau de mult demiși.

  2. Anonim

    Sa meargă la Ciunt să-i achite contravaloarea roții!!!

  3. Anonim

    Mie mi-ați șters comentariul când am postat despre noile reabilitări. Numai ca e vorba de Dumbrava Nord, și nu de Bradet, iar în Dumbrava se consideră că locuiesc amarastenii. Hai sa vezi visavis de școala Coposu au pus stâlpi noi dar nu la toți au mai pus și becuri. Înainte de alegeri balajel cu ciunt umblau prin cartier ca furnicile în furnicar. Împreună cu securistu’. Se lăudau ca ce fac ei pentru oraș… Citadin a și uitat unde e D-va Nord

Leave a Comment