Zvonoteca

# Zălăuanii întreabă, nimeni nu răspunde! Nici vocal, nici în scris, nici altfel, adică să răspundă pentru fapte. Oare controlează cineva marile magazine alimentare cu privire la normele împotriva răspândiri noului virus? Greu de răspuns cu “da”, în condițiile în care, miercuri dimineața, supermarketul Carrefour din centurl municipiului total era pe dinafara subiectului. Singurul dozator de alcool sau ce matrafox o fi fost în el, era gol și defect (nu funcționa nici dacă ar fi fost plin); covorul uriaș de la intrare, uscat și plin de praf, coșurile lăsate în voia covidului, fără ca cineva să mimeze măcar un șters de mânere cu vreo soluție. Cei doi așa-ziși paznici butonau telefoanele de zor. De fapt, cam așa e în fiecare zi. Acest magazin – abonat săptămânal la rubrica << Așa, nu! >> – nu este singurul exemplu nasol pe segment covidat. Cei responsabili ar fi bine să se mai ridice de pe scaune și să mai dea o tură prin unități, măcar o dată pe lună, în alt scop decât fireasca aprovizionare. Stați liniștiți, bani de amenzi au, unii și-i scot din diferențele de prețuri raft/casa de marcat (“-Știți, n-am actualizat softul de la casă!”). Trucuri vechi, le cunoașteți.

# Frig de crapă pietrele în (cel puțin) două sedii de primării din județ. Nu le facem de râs deocamdată, le mai lăsăm o zi, două, șefilor să își reconsidere poziția față de anotimpul rece care, ce să vezi, a sosit deja de mult. Dar dacă situația nu se remediază, promitem că revenim cu subiect și predicat, săptămâna viitoare. Zvonărașul a aflat că în unele cazuri centralele sunt oprite de câteva ori pe zi (“pentru economie”), da și imediat după terminarea programului, fapt care face ca cei ce ajung la muncă dimineața să găsească 14 grade în încăperi. De menționat că în unele cazuri în care se practică astfel de torturi, boșii sau vicii sunt ori în concediu, ori “pe teren”.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Citesc de mult timp,, Zvonoteca ” Am și eu o intrebare:La Kaufland îți place cum arata cărucioarele și benzile de la casele de marcat? Mie nu. E jeg mare dar nu ai zis niciodată nimic despre acest magazin. E vreun interes?

  2. Anonim

    Nici la Lidl nu mi se pare O.K. sa se plateasca la doua case alaturate,i-am spus unui angajat de la casa despre aceasta problema si mi-a raspus ca se pastreaza distanta intre oamenii care platesc la aceeasi casa(pe un rand).La noi e bine oricum…
    D.S.P.-ul si Politia nu au atributiuni de verificare a supermarket-urilor?

Leave a Comment