Zvonotecă

# Multe dintre străzile principale din municipiu, din categoria celor proaspăt reabilitate, așteaptă de peste o lună să primească și absolut necesarele “zebra”. În multe din locuri au dispărut și indicatoarele “Trecere de pietoni”, nu doar marcajele, odată cu turnarea unui nou strat de asfalt. Dacă șoferii zălăuani cunosc, cei mai mulți dintre ei, locurile în care sunt amplasate aceste treceri de pietoni, reduc viteza și acordă prioritate pietonilor, cei care nu locuiesc în Zalău și intră în oraș, venind dinspre Cluj, nu știu acest lucru și trec peste trecerile care… nu se văd, riscând să producă accidente. Situația cea mai gravă este pe strada Gheorghe Doja, acesta fiind un drum național intens circulat, inclusiv de cei care tranzitează municipiul, venind din alte județe.

# Mare grijă tre’ să aibă cetățenii care traversează zebra din apropierea sfatului, cea care duce ‘nainte spre clădirea Transilvania. Când pietonii așteaptă verdele, sau fug iute să poată traversa strada, pot oricând să se împiedice în gropile lăsate de izbeliște. Cu un pumn de bitum sau de asfalt, așa cum se practica pe vremuri, ori cu două bucăți de pavaje se poate rezolva baiul. Numai voință trebe’ din partea celor care-și iau lefuri consistente.

3 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. Nimeni

  Ca sa nu mai zicem de semnele de circulație puse la pământ…

 2. Fapte nu !! Vorbe !!

  o lucrare marca PSD !! asta am votat, asta o sa avem multi ani de aici inainte !!
  Daca ar mai trai Ceausescu, pe toti reponsabilii de aceste lucrari i-ar duce la canal intre 1si 5 ani de munca silnica !!

 3. sef la politia municipala Zalau, nu este nimeni altcineva decat ginerele lui CIUNT !!

  cum se face ca Politia nu sanctioneaza administratorul drumului si firma constructoare pt toate aceste nereguli ?
  cum se face ca politia nu a dat avize favorabile pt aceste lucrari si toate modificarile aduse proiectului original ?
  cum se face ca desi legea obliga administratorul drumului si firma constructoare, sa marcheze provizoriu, cu galben, aceste treceri si benzi de circulatie si sa monteze chiar si semne de circulatie, provizoriu, pana la finalizarea lucrarilor ???

Leave a Comment