Zvonoteca

# Aleșii lor (că ai noștri nu prea sunt) nu mai apucă, de prin vastele birouri ori camere de hotel de șapte stele, să anunțe “marile realizări” ce se aștern, una după alta în Sălaj conform comunicatelor turuite pe toate canalele media. Autostrăzi, centuri, investiții, reamenajări de spații, toate apar acum ca ciupercile după ploaia de dinaintea alegerilor parlamentare! E plin de „realizări”, nici nu mai apuci să citești despre ele. Cum se mai semnează un adițional la vreun contract sau se mai mișcă stiloul pe vreun document, hop și comunicatul oficial cu eternul „încă un pas spre…”. Partea proastă e că niciun sălăjean nu mai crede până nu vede. Și cum nu se vede mai nimic, aleșilor nu le rămâne decât să vorbească singuri ori cu pereții, fiecare după cum vrea.

# 60 de sălăjeni (în medie) au urmărit ceremonia constituirii noului for superior al județului, la sfârșitul săptămânii trecute, pe o rețea de apropiere socială. Transmisiunea în direct a celei mai importante ședințe din cadrul înaltului for județean, la care au participat și șefii de la București ai partidului aflat la putere, nu prea i-a interesat pe oameni, cât despre aprecieri… “N-are badea, că ți-ar da!”, vorba aceea! Doar șapte like-urile s-au revărsat în fața jurămintelor pe toate culorile de partid ale aleșilor. Pe sălăjeni nu-i mai interesează nimic din ceea ce mișcă pe scena politică a județului. În timpul desfășurării marii ceremonii, toate buletinele naționale de știri de pe la televiziuni anunțau că Sălajul se află pe locul I pe țară la rata de infectare cu coronavirus. Cam așa arată realitatea în Sălaj, dincolo de ceremonii.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  O sa ne îngroape cu totul cei de la PNL!!! Chiar nu realizați ca oameni ca Böde, Cioloș, etc nu au făcut nimic ptr acest municipiu, ptr acest județ!!!

  1. Anonim

   Bai, pesedistule! Ciuma Rosie a lasat judetul in subdezvoltare. Salajul e cel mai sarac si subdezvoltat judet din Transilvania. Cine a condus judetul in ultimii 20 de ani, mai loaza?

 2. pt doritotii de functii la stat !!

  Lume !! Lume !!
  Ciunt anunta ca se vor „organiza” concursuri pt ocuparea functiilor de conducere din Politia Locala Zalau !!! Cica sunt destule, pt toti oamenii de valoare din PSD si UDMR !!
  Momentan, dupa ce fostul director si-a inaintat demisia (el a demisionat si nu a fost DEMIS cum zicea un mare ziarist, Heduard 🙂 ) Politia Locala are acuma la conducere DOI DIRECTORI si nu UNUL ca si pana acuma !!! Ala cand a fost singur , nu a fost bun, acuma sunt DOI Directori la conducerea Politiei Locale ! Dar astia sunt „unsi” de Ciunt pe functie, deci sunt buni !! Cel putin pana gaseste Ciunt pe altii sa-i NUMEASCA pe aceste functii !! Caci aceste concursuri organizate de Ciunt & PSD, sunt de fapt NUMIRI pe functii !! Exemplul cel mai bun este cu NUMIREA lui FORT CALIN pe functia de administrator al Orasului Zalau si sa nu uitam de cine si cum a reusit sa ocupe functia de Secretar al primariei Zalau !!
  Cei doi noi Directori de la Politia Locala au fost numiti de Ciunt sa conduca institutia pana ce partidul PSD gaseste persoanele potrivite in randul partidului sa ocupe aceste DOUA functii de Directori in cadrul Politiei Locale Zalau !!
  p.s. Se zice ca de la 01.11.2020, de cand nu mai este Horvath, Director la Politia Locala, nu mai sunt tigani, cersatori, rascolitori de gunoie, etc. in tot orasul !! Si de Luminatie, au trebuit adusi cativa tigani/cersatori dinafara Zalaului la cimitir 🙂 Caci asa ne-am obisnuit cu ei si sa nu avem un soc daca nu ii mai vedem printre noi 🙂

Leave a Comment