Zvonoteca

# Instituțiile sălăjene sunt lovite de Covid în această perioadă, însă autoritățile tac precum peștele în iaz. Este vorba despre instituții în care ajung cetățenii – adulți, persoane în vârstă – care ar trebui să știe despre faptul că în unele birouri și serivicii Covidul își face de cap. Ultimele cazuri, cel puțin trei la număr, confirmate pe surse, s-au înregistrat ieri în sediul Sfatului municipal, însă, evident, informațiile sunt cât se poate de secrete: nimeni nu suflă o vorbă – scapă cine poate.

# Ce bună-i mașina statului, să-ți faci drumurile și mendrele electorale gratis, inclusiv în această campanie! Merg mașinile ca unse, dacă benzina e moca! Așa să tot trăiești și să-nflorești, ca un măr, ca un păr, ca un fir de trandafir, dar și tare ca piatra și iute ca săgeata, nu? După drumurile pe la mall, supermarket și coafor, merge și un drum pe la porțile oamenilor, să le umpli cutiile poștale cu maculatură electorală.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  cica administratorul politic trebuia declarat contact direct, cu un group de prieteni confirmati cu covet, luat de la aceea renumita petrecere care a bagat in spital peste 20-30 de persoane, plus peste 150 de carantinati !!

 2. Anonim

  masina skoda suberb de la primarie este folosita in proportie de 90% in intersul personal al primarului
  cu ea face naveta in Criseni acasa, caci PRIMARUL ZALAULUI LOCUIESTE IN CRISENI !! si asta de peste 10 ani !! dar el este primarul nostru , el ne stie toate problemele, el stie de parcari, de stat la semafoare , etc.
  mergea acasa si politia locala trebuia sa-i deschida calea, atat dimineata cat si dupamasa !!
  Ciunt nu a facut un plin de masina de 10-20 de ani ! Avand tot timpul masina de servici cu sofer
  Ciunt nu a platit impozit pe masina, nu a platit RCA, nici CASCO, nici ROVINIETA, etc !!
  Ciunt nu a reparat o masina, nu a facut un schimb de uleim, de 4 roti de iarna/ vara !
  Asr=ta este OMUL pe care il promoveaza unii !!

  1. Anonim

   Eu zic demult ca merg cu mașinile instituțiilor publice în campanie electorala. Și sa vezi ce sar în sus când ii iei la rost cu problemele urbei. Ca vezi doamne câte au făcut. Parca i-am votat sa doarmă.

Leave a Comment