Zvonoteca

# Semne bune anul scolar are! În prima zi de școală, luni, la ora 9.30 terasele Zalăului erau ticsite cu elevi. Copiii noștri râdeau, glumeau, socializau pe apicații, 90 la sută dintre mesele de la terase fiind ocupate exclusiv de adolescenți. O imagine destul de șocantă având în vedere că la acea oră, așa cum știam, elevii ar fi trebuit să fie, încă, prin sălile de clase. Dar să nu-i certăm din prima zi, probabil bucuria revederii colegilor a fost mai mare decât cea a reîntâlnirii cu profesorii!

# Rămânem în același registru festiv și la aceleași vești destul de neplăcute, de această dată venite din tabăra florarilor și a unităților care, în trecut, vindeau în această perioadă de nu puteau face față solicitărilor. Pustiu și gol prin florăriile din Zalău. Au trecut vremurile în care plinul, pentru un an, se făcea într-o singură zi. Când vremurile au fost bune, florile se vindeau la prețuri de prețuri: firu’ de garoafă costa cât gramu’ de aur.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

 1. mamici nesintite si PROATE !!!

  in prima zi de scoala, la intrarea din spate la Siminon Barnutiu , plin de masini !!
  se suie PROASTA cu ditamai jeepul peste tine si copill !!! si nici un semn ca I-ar pasa de ceilalti !!
  a doua zi de scoala, la intrarea din spate la Siminon Barnutiu , plin de masini !!
  se suie PROASTA cu ditamai jeepul peste tine si copill !!! si nici un semn ca I-ar pasa de ceilalti !!
  avem voie sa-i dam numele PROASTEI ? Nume, prenume si nr. de masina? sa stie si tampitul de barbatu-so pe mana cui a dat ditamei jeeepul sa-l conduca !!!

Leave a Comment