Zvonoteca

# Când îți place beutura și nu te poți stăpâni, sigur pân’ la urmă dai de bai. Mai ales când ești persoană publică. Ba mai distrugi vreun aparat, ba te mai sui beut la volanul mașinii și dai bice și te crezi dăștept cum altu’ ca tine nu-i. Nu că n-ai fi, dacă ai ajuns în funcție. Cert e că de ai norocul și NU faci vreo boacănă, vizibilă desigur, scapi basma curată. Aviz celor care încă mai practică beutura la volan, chiar dacă ne simtem bine.

# Păstrăm nota și constatăm că în unele clădiri, unii, din rândul șefimii, vin la muncă dis-de-dimineață amețiți de licori. Și dacă nu-s amețiți la prima oră, au grijă să se amețească pe parcusul zilei. Treacă ziua, vină banul, noi din greu muncim.

14 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ionel ciunt si alexandru vegh is cu bautura la volan, traisca votca!

 2. Adi

  Eu nu cred ca l-ai vazut tu pe Ciunt beat la volan, dar este usor sa arunci cu vorbe, eu zic ca tu esti homosexual, e ok?

  1. Anonim

   draga mea Adi
   pe Ciunt e greu sa-l prinzi beat la voloan, doarece, in ultimi 20-25 de ani el a avut masina si sofer de institutie la dispozitie !!!
   de aceea ghitalul nostrum de primar nu stie ce se intampla in oras !! el face naveta cu masina primariei in Criseni de 11 ani

 3. 00

  Pentru ADI ,poate tu nu l ai vazut pe Ciunt dar era gata ,gata sa fure bancomatul din centru ,a intrat cu masina in el .Oare era treaz ?

 4. Adi

  Mai,sunteti ca niste babe barfitoare cu zvonoteca asta.Ziua de Salaj a scris verde:Subprefectul Vegh avea 1,15 mg in expiratie.Voi va tat kkti pe voi.In veci n-aveti oua!.Probabil ca la spital nu le-a mai ave,ca se practica!.Dar oricum,sa-i fie rusine.Un om care nu are autocontrol nu are voie sa-i conduca pe altii.

  1. Anonim

   draga mea ADi, pt stiinta ta, in sange a avut mai mult 🙂
   mai intereseazate un pic inainte sa te cufuresti pe tine aici !!
   si e penibil, ca avem asa de multi „alesi” care se cred mici Dumnezei pe plantatie !!
   acesti indiviz, ar trebui sa primeasca sanctiunea / pedeapsa maxima !! sa fie un exemplu pt toti ! dar la noi aceste fapte sunt trecut in CV politic !!
   si cum naiba a reusit sa fie manga de beat la amiaza !! si se si suie dobitocul la volan? asta spune tot despre acest individ !!
   si acuma ce face? se duce la Butiri, sa-i caute un loc caldut la finante/ ANAF Salaj? caci acest individ acolo are loc de munca si dupa bunul lui obicei, cand ramane pe dinafara si nu are o functie politica banoasa si fara raspundere se duce iar „acasa” la finante si freaca menta prin birouri si incaseaza un salar bun, fara sa faca nimica toata ziua !!
   poate ne spune fostul subprefect, ce documente a semnata in cele 2-3 luni, dupa ce nu a mai fost parlamentar si pana sa fie numit prefect???
   CE NAIBA A LUCRAT LA FINANTE ? si acuma unde isi cauta un loc calfut? sus la directie sau e jos cu toata PULIMEA ?

 5. Anonim

  Ex-prefectul de Salaj, cercetat penal dupa ce s-a legat de un gardian
  Autor: | joi, 19 octombrie 2006 | 1 Comentarii | Vizualizari
  Fostul prefect al judetului Salaj in 2004, actual director adjunct al Directiei Sanitar Veterinare si de Siguranta Alimentelor, Ionel Ciunt, este cercetat de politie, pentru ca s-a sustras de la recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

  Informatia a fost confirmata ieri de adjunctul comandantului Politiei Municipiului Zalau, comisarul Iulian Ones. Problemele lui Ionel Ciunt cu legea au inceput in seara de luni, 16 octombrie, pe la ora 23.30, cand a incercat sa scoata niste bani din bancomatul amplasat la sediul Bancii Transilvania din Zalau.

  Pentru ca uitase codul pin al cardului, Ciunt s-a “suparat” pe bancomat, intrand in altercatie verbala si cu gardianul de la banca. Acesta a solicitat interventia agentilor de siguranta din cadrul Politiei Zalau, insa cand acestia au sosit la fasa locului, Ciunt plecase deja de acolo. Gardianul doar atat le-a putut spune politisilor ca persoana in cauza era la volanul unui autoturism Audi.

  Autoturismul a fost gasit parcat in fata garajului locuintei lui Ciunt. Fostul prefect a fost invitat sa mearga la spital, in vederea recoltarii probelor biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

  El a refuzat, insa, acest lucru, motivand ca nu el, ci sotia sa a fost la volan. Insa gardianul bancii sustine ca Ciunt era la volan. In cele din urma, fostul prefect a fost condus la politie, unde i s-a luat o declaratie.

  “In mod normal, un asemenea caz este cercetat in termen de 30 de zile, insa noi credem ca, in circa doua saptamani, o sa-l putem finaliza”, a mai spus comisarul Iulian Ones.

  1. Ba mai distrugi vreun aparat,

   Ciunt fara de pacate 🙂

 6. cetatean

  Mai, Adi, mai. Ciunt, da, a dat in bancomat atunci pana a venit politia, apoi a urcat la volan sub inflenta lui Baccus si s-a pierdut prin cartierul Bradet. Dus a fost…

 7. xo

  macar vegh a avut bunul simt sa plece,dar purcelusul de ciunt se ascunde dupa fusta nevestei

  1. Adi

   Da.Omul are oarece onoare.Respect.Dar insa(sic) sper sa nu-l vedem in scurt timp in oarece deconcertata(sic).Director.😁😁😁

   1. Anonim

    este simplu functionar la ANAF Salaj. Undeva la evidenta personae juridice , la etajul 1

 8. Anonim

  legat de sefi, sper ca nu faci aluzi si la Butirii !! director pe AFP Salaj !!! acuma daca o sa-l aiba si pe fostul subprefect toata ziua in birou, o sa aiba cu cine sa se cinsteasca toata ziua
  Iar cum Butirii are sofer , nu risca sa se bage in ceva stalp

 9. Anonim

  Cum de uitasem asta cu bancomatul?
  Noroc cu Adi ca ne-a adus aminte!

Leave a Comment