Zvonoteca

# Singurul website oficial care măsoară pe bune traficul publicațiilor din țară a rejectat, zilele trecute, două „trusturi” de gen din Sălaj, astfel încât acestea nu mai puteau fi văzute, ieri, pe vestitul portal de trafic. Deși comiterea de matrapazlâcuri, cu generatoare de IP-uri și alte bazaconii, nu sunt de ieri de azi în multe cazuri, fiind vorba de folosirea de mijloace mincinoase prin care păcălești atât acest site important, cât mai ales cititorii, acestea nu țin o veșnicie, că doar știm din bătrâni că ulciorul nu merge de multe ori la apă. Deși sancțiunea e una dură, în mod normal ar trebui ca publicațiile/site-urile care fac astfel de manevre mincinoase, așa cum sunt și cele două cazuri din presa sălăjeană, să nu mai poată intra niciodată în lista publicațiilor al căror trafic poate fi verificat ori comparat pe un portal oficial, mai ales pe unul de calibrul celui despre care discutăm.

# Specialiștii au constatat, de-alungul timpului, că vizionarea imaginilor 3D pe o perioadă lungă de timp ne poate afecta în mod serios vederea. La concluzia aceasta au ajuns, cu siguranță, și specialiștii din împărăția municipiului, atunci când au conceput și desenat pe asfalt vestitele treceri de pietoni 3D, aflate încă în faza de experiment în Zalău, așa cum sunt cam toate pe aici, după ce alții au sărbătorit două decenii de la implementarea unor astfel de invenții. Zis și comis: cu gândul la acuitatea vizuală a zălăuanilor, zebrele „treide” au fost pictate în așa fel și cu asemenea vopseluri încât încep deja, la o lună după aplicare, să se cam dea duse, respectiv să se șteargă de pe asflat. Nu-i bai, doar nu suntem la primele experiențe de acest gen. Vă amintiți de cele două alocări de fonduri grase pentru reabilitarea platoului de marmură și vedeți bine, după aceste investiții consistente, cum arată în prezent platouașul nostru cel de toate zilele.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Ion

    3D de mantuiala ca tot ce s-a facut in Zalau in ultimii ani! O caricatura de desene pe asfalt cu rosu pe capete sa sperie bivolii din trafic! Dezastru PSD-Citadin-SDADP!

  2. Anonim

    decat acele ttreceri frumos colorate, ar trebui montate acele |limitatoare de vitez| cum este cel de la inspectoratul scolar !! unul de acela face cat 100 de treceri frumos colorate si un echipaj de politie !

Leave a Comment