Zvonoteca

# A trecut și jumătatea lunii lui Gustar, vine toamna, doar că nu ne pare prea bine. Cel puțin cu siguranță nu le pare bine locuitorilor de pe strada Andrei Șaguna din municipiu, care stau zi de zi cu ochii pe geam să vadă dacă promisele reparații demarează sau ba. Până acum, ba. Craterele se adâncesc, crăpăturile la fundațiile caselor se lățesc sub trepidațiile produse de mastodonții care circulă pe acest drum ce îndeplinește tot mai greu ingrata funcție de centură a Zalăului. Timp ar mai fi, vreo două săptămâni, ca autoritățile să se țină de promisiune. Vom trăi și vom vedea.

# Umblă vorba prin târg că zilele trecute un șefuț a fost oprit de oamenii legii tumna în trafic. Iritat fiind, pentru că se grăbea în timpul programului la stat să ajungă undeva, desigur în interes personal, când i s-au cerut actele la control acesta cu stilu-i specific, fără a da zua bună, le-a zis controlorilor: ’’Voi știți cine sunt eu?’’. Cică asta e un clișeu des folosit de unii șefi care se cred mari. Mari la pântec și tari la cântec.

Alte articole

7 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Silviu

  Cat de adevarat este sloganul psd, al lui Ciunt? „Fapte nu vorbe”, devine „vorbe, nu fapte!”

 2. Anonim

  La fel ca in 2016 ,promisiuni ,promisiuni si mari proiecte realizate de Ciunt si PSD = ZERO!

 3. Anonim

  Dar țigănia de pe Gh.Doja , când se terminà Ciuntule. Într-o țară civilizatā dacà un şantier asemănător dura atâta timp, toți cei implicați trebuiau să-şi dea demisia. Ciunt, deci fapte, că de vorbe suntem sătui.

 4. Anonim

  Cine e acel sefut?

 5. Anonim

  Haideți și prin D-va Nord sa vedeți. După aproape un an de când au început reabilitarile străzilor, și după ce s-a turnat asfalt și pus pavaje, au început săpăturile pentru cablaje subterane. Oare e normal domnule Ciunt?
  Știm ca vin alegerile….

 6. Alfaman

  Au furat sloganul „Fapte, nu vorbe” de la PNL de la alegerile anterioare.

 7. pistele de biciclete se fac pe partea carosabila si nu pe trotuoare !!

  de ce nu comunica Ciunt cati bani a incasat din fonduri europene ?!!
  doar ne spune ca a inceput proiecte si nici unul nu a fost finalizat cu bine !!
  pe str. Gh Doja este jale, la fel si pe celelalte proiecte incepute in oras !!
  cine e de vine? Pai nimeni !! Ciunt isi asuma doar cele reusite, air aceste rateuri nu sunt din vina lui !!
  Nu Ciunt a ales o firma dinOradea care a reusit sa realizeze cele mai PROASTE proiecte cu putinta !!
  piste de biciclete pe trotuoare de trebui sa te dai jos de pe bicicleta cand se termina/incepe trotuoarul sau in fata unor porti !!

Leave a Comment