Zvonoteca

# După ce polițiștii au confiscat, luna trecută, marfă cu sacii de pe la magazinele de făcături vestimentare de pe cuprinsul comercial al Zalăului, stocurile au fost refăcute rapid că deh, cererea e mare, spun comercianții. Chinezisme și turcisme de categorie ultra-inferioară se lăfăie din nou pe la intrările în magazine, agățate ca la bâlci, în capul trecătorilor; sezonul merge, banul curge. Ieftine, ce-i drept, unele chiar OK din punct de vedere vizual, dar… toate aceste “calități”, cu încălcarea drepturilor privind mărcile înregistrate. Într-un fel, au dreptate și acești vânzători, nu-i așa?: dacă vrei fițe și figure tip Adidas, Reebok și Puma, scoate banul! Dacă nu, merge și un adibas, ruma sau reobek. Că tot tricouri și păpuci sunt și astea.

# Jibouanii au primit ce nu aveau: bustul lui Mihai Viteazul. În rest aveau de toate. Olteanul nici nu a călcat pe acolo, la Zalău măcar a pus-o de pârjoleală. Da, no, când faci școlile numa că trebuia să le faci, ce să te aștepți? Și-apoi, Mișu o legat în Ardeal țăranii de glie, Miklos i-o slobozât.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    bustul lui Mihai Viteazul o fost intr-un deposit si primarul ce a zis? hai sa-l iau eu, caci noi avem multi tigani si asta e din metal, deci este perfect !!

Leave a Comment