Zvonoteca

# Cel puțin hilară trâmbițarea unor măsuri de așa-zis eradicare a coronaviruslui, pe cuprinsul județului. Se îndoctrinează populația cu niște gogorițe de stă mâța în coadă!
„Se acționează pentru spălarea străzilor cu material biocid, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus”. Râde și covidu’ până îl lovește cufureala. Măi oameni buni, măi grup de necomunicare, alo!, biocidele nu sunt virucide! Biocidele nu distrug virușii, eventual, dacă sunt conforme și nu apă chioară cum se obișnuiește pe la noi, da – pot să mai lichideze din microorganisme, adică bacterii, microbi etc. Dar virusul nu moare de la un biocid diluat în șapte ape și împrăștiat pe șanțurile comunelor. Este exact ca și când ai înghiți antibiotic pentru gripă. Una e bacteria, altul e virusul. Nu mai prostiți oamenii și cu astfel de comunicate pompos-electorale, că râd și curcile de voi. Că, da, e nevoie permanent să spălăm străzile, cu un pic de detergent ecologic, un strop de biocid, așa cum se întâmplă peste tot în orașele civilizate ale țării, asta este o altă poveste, doar că la noi, spălatul străzilor în scopul igienizării lor firești, sunt basme de Petre Ispirescu. Stă noroiul uscat sub formă de dune pe marginile străzilor și nu interesează pe nimeni.

# La intrare într-un cartier vestit din pustă a apărut un căsoi de se miră colorații. Autorizație? Hai fugiți de aici, că doar vin alegerile. Vreți să voteze gloata cu altcineva?

Leave a Comment