ZVONOTECĂ

# Primire glacială pentru delegația de la Palatul Victoria, din partea autorităților opozante de la Zalău. Nu tu salut, nu tu atingere de coate, un “ce mai faceți” sau „bine ați venit”, nimic. Au trecut unii pe lângă alții ca acceleratul prin halta Surduc. Animozitatea politică e la ea acasă la noi, nu mai e vreo noutate și o resimte fiecare sălăjean pe pielea lui. Unul strigă că celălalt blochează și n-a făcut nimic, celălalt răspunde că cel cu gura mare își face vânt cu coada și se află în treabă. Ura curge, nedezvoltarea se lăfăie. Pentru că, așa cum știm de când lumea și Pământul, mizeria politică vine mereu sub formă de viitură și se oprește fix în poarta alegătorului. Ăla care urmează să fie vrăjit pe modelul deja consacrat, cu gogoși și povești, dat fiind faptul că în toamnă vom avea de ales…

# La un magazin vestit din centru satului e musai să verifici, după ce achiți ce-ai cumpărat, bonul. Una e prețul la raft și altul pe bon. Desigur, la raft mai mic, pe bon mai mare. Nu prea vujesc prețurile de la raft cu cele de casă, așe că, cine nu cască ochii, cască punga.

2 Thoughts to “ZVONOTECĂ”

  1. Anonim

    Cum dracu sa-i astepti pe niste cretini? Trebuia cu pâine si sare sau cu fanfara si covor rosu? Ăștia nici nu ar trebui bagati in seama, nici numele lor nu ar trebui pomenit!!!

    1. Anonim

      13 36 Iara ai tras ceva iarba pe nas?psihopat ciumete rosu ce esti.Sapoca sau Socola?alege.

Leave a Comment