Zvonoteca

# Urât obicei au căpătat cei de la compania de transport în comun municipal. Toate stațiile, oricum urâte cu flăcări (deși sunt relativ noi) mai sunt și ineficiente, pentru că te plouă oricum dacă încerci să te adăpostești, sunt mai nou garnisite cu tot soiul de hârtii și anunțuri, toate lipite cu scotch. Obicei mai dăunător pentru imaginea acestor stații din Zalău, repetăm, oricum una dintre cele mai urâte și ineficiente investiții, nici că ați mai văzut! Mai nou, și în autobuze acest obicei pare să prindă tradiție. Pe geamurile rablelor care circulă în continuare prin Zalău, aceleași afișe lipite cu scotch pe geamuri. Unele dintre ele chiar trase în folie de plastic, să dureze. Pe lângă afișe, în autobuze au apărut mai nou și citate ale clasicilor în viață, lipite de asemenea pe geamuri, pe lângă anunțuri de angajare, slujbe pe la sate, și alte aberații. Câtă minte au acești oameni? Până unde poate merge țiganiada asta în orașul ăsta oricum bătut de soartă?

# Știe toată lumea că orice minune ține trei zile, nu? Autobuzul electric în sus, autobuzul electric în jos, a pornit din Cehia, e la jumătatea drumului, e la graniță, a ajuns în țară, a ajuns în Zalău etc. Toate momentele astea s-au făcut publice, ca să știe alegătorul! Ce alegător? Ăla care care poate alege cu ce să circule, pe banii lui desigur, cu busurile vechi sau cu cele noi? Și de câteva zile, n-a mai auzit nimeni nimic despre autobuz. Ce păcat! Când te gândești că e doar unul, ce să mai zici de restul 19 care trebuiau să fie în Zălau de când lumea și pământul. La fel trebuia să fie gata și centura, încă de anul trecut, platoul de marmură, zona de picnic, sala polivalentă, bazinul de înot și eternul cinematograf. Toate or fi gata într-o bună zi.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. unde este DNA? doarme ?

    care autobuze din Cehia? sunt cumparate din Romania, de la o firma din Bucuresti, care le-a cumparat de la alta firma din Ilfov ! Cred ca sunt second !! poate asa si se explica pretul mult mai mare decat a unui autobus NOU cumparat direct de la firma producatoare din Cehiua !! cine s-a ocupat de licitatie acestui contract?
    sa aduci autobuz electric dar sa nu ai statie de incarcare, doar un adevarat PSDist putea asa ceva ! astea sunt afacerile lui Ciunt & Co

  2. Anonim

    În alta era… În alt mandat…

Leave a Comment