Zvonoteca

# Numa’ cine nu vrea, nu observă că Zalăul este orașul lucrăturii bine făcute. Un oraș în care vorbele nu-și au rostul, doar faptele, pentru că acelela se văd, nu-i așa? Toate lucrările care se vor a fi țâță de mâță, sunt începute și neterminate, terminate pe jumătate sau finalizate în dorul lelii. Pe strada Crasnei, recent reabilitată, o investiție de investiție, drumul e ca-n palma plină cu bătături. Șoferi-s nevoiți să dea cu roțile în canalele ”ridicate” la nivel. Bună lucrare, ca la carte! Cine nu crede, să se suie în motor și să meargă-n zonă să vadă. Dacă nu aveți motor, în autobuzele electrice care au venit din februarie, să ne reamintim. Dacă nu le-ați văzut pe străzi, dați fuga la oftalmolog!

# Trenulețul numirilor politice în funcții își continuă cursa prin Sălaj. După ce luna trecută a oprit în haltele șomajului, registrul mașinilor, iar în această lună pe la casa care ne dă acte de sănătate, și la palatul școlilor, trenul nostru de partid iubit aleargă neobosit, că doar e vremea schimbărilor, nu? Ce dacă cei care au fost pe funcții, au obținut posturile prin concurs? D-aia nu mai poate mecanicul de tren! Roata de oțel a locomotivei nu iartă și taie tot, că așa e în Sălaj și așa e de fapt în România. Persoanele care i-au condus pe călători la tren sunt rugate să coboare din vagoane, trenul pleacă din stație. Următoarea oprire – palatul pensionarilor, că doar la vremuri noi, musai trebe și un împărat nou peste ăi bătrâni și nevoile lor, un nou șăf, cu sceptrul de partid în dreapta lui. Sau o împărăteasă, de ce nu, că așa umblă vorba pe la biroul de informații al “gării”.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. sunt începute și neterminate, terminate pe jumătate sau finalizate în dorul lelii

    SCUM SI PROST ! DE ASEMENEA ADMINISTRATORI A BANULUI PUBLIC AVEM PARTE ! OARE, CIUNT, FORT CALIN SI ALTII DIN PRIMARIE, TOT ASA DE SCUM SI PROST SI-AU FACUT LUCREARILE LA EI LA CASE?

  2. Anonim

    si sa nu uitam pista de biciclete facuta de Ciunt & Co pe str Crasnei ! sau sa nu uitam acle trotuoare in VALURI ! daca nu esti atent, iti rupi gatul pe ele ! tot uric si cobra, si tot asa ! sa nu uitam acle spatii verzi lasate la unele case !! si cel mai important este sa nu uitam MAREA PARCARE AMENAJATA DE CIUNT & CO PE TROTUOARELE PROASPAT AMENAJATE CU TOT CU PISTA DE BICICLETE !!! sa nu uitam de trecerile de pieton menajate tot uin curbe, fara pic de vizibilitate, !!!! sa n u uitam de traversarile pistei de biciclete in 3-4 locuri, pe langa trecerile de pietoni, binenteles tot fara pic de vizibilitate !! sa nu uitam de parcarile amenajate pe carosabil chiar in colturile intersectiilor !!!

  3. Anonim

    ceea mai prost proiectare de lucre din ultimi 30 de ani din Zalau ! aceasi firma de proiectari din Oradea, o firma abonatya la bani public de la primariile conduse de PSD ! orice a proiectat a fost PROST ! uitati-va la str, Closca, apoi la str, Cranei, apoi la str. 22 Decembrie !! totul este facut de un minte bolnava de prostie ! cu aceste lucrari o sa ne bagam in datorii pentru urmatorii 20 de ani si marea problema este ca sunt prost proiectete, foarte prost executate si foarte scumpe ! p.s. ce se mai aude de fonsurile europene? cati bani a reusit pana la urma sa incaseze primaria de la lucrarea de pe str. Closca ? dar de pe str. Crasnei? ce o sa incaseze de pe str. Gh Doja? NIMIC !!!

Leave a Comment