Zvonoteca

# Val de internări la pneumologia din Zalău, în sfârșitul de săptămână care a trecut. Surse medicale spun că o parte dintre ele ar putea avea legătură cu noi cazuri de infectare cu Covid 19, însă confirmare/ infirmarea prin teste durează 1 – 2 zile. Dacă e să luăm în calcul doar cele două cazuri raportate până acum, depistate în Primăria Zalău, e simplu de înțeles că și contacții direcți ai celor doi ar fi putut fi infectați, iar aceștia la rândul lor ar fi putut infecta alte zeci de persoane cu care au intrat în contact, persoane care, în acest caz, nu știu că au fost infectate. Stați acasă! Respectați cu strictețe regulile de izolare sau carantină. Nu neglijați nicio clipă măsurile de igienă pentru că abia de acum în colo Sălajul iese din zona de aparent “confort” epidemiologic în care s-a găsit până acum.

# Vânzoleală mare zilele acestea prin satele și orașele județului. Ba că merg la lucrări agricole, ba cu cățelul, ba cu purcelul. Și-apoi, s-o spunem p-aia dreaptă – nici nu-i prea întreabă nimeni de sănătate. Pe la unele localuri s-au făcut petreceri underground. Factura va veni curând, nefiind nici în lei, nici în valută. Va fi în vieți omenești!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. fim seriosi.

    Pi parca-i lauda Muri pe aia care se sacrifica aparand si facand ordine si dregand si alte alea.Hai sa fim seriosi.Daca n-ar fi frica fiecaruia de moarte ,nimic n-ar fi.Cu sau fara „fortele de ordine”.Cel putin pe plan local, unde majoritatea pare destul de responsabila.
    Respect in schimb pentru medici si mai ales pentru cei din serviciul de ambulanta.Ei sunt cei care se afla cu adevarat in linia intai.Sarbatori cat de poate de fericite tuturor !

Leave a Comment