Zvonoteca

# Nici Sălajul n-a scăpat de paranoia efectelor fals – adiacente ale coronavirusului, pe fondul pericolului de “foamete”. Pe când credeam că dovedim ceva mai multă înțelepciune față de confrații din sud – poc! – a lovit și la noi paranoia legată de pericolul închipuitei crize alimentare pe care coronavirusul, zice-se, l-ar aduce. S-au golit prin supermarketuri rafturile cu cărneturi, brânzeturi, ouă, lactate – exact alimentele cu risc de perisabilitate, în detrimentul celor cu produse de igienă. Rafturile cu săpun și gel de duș gem de produse, nu prezintă interes prea mare. Cu spălatul, vorba aceea, mai subțire, stomacul să fie plin, că virusul nu mai are loc și pleacă. În plus, virusul cedează nervos la mirosul de transpirație și se stinge.

# Cum dă peste Zalău o ploicică, cum e plin de bălți pe străzi. Te stropesc mașinile, mnezăi, pogorâri etc. Totuși, nu înțeleg cum, în secolul XXI nu putem rezolva niște zone arhicunoscute cu probleme: hotel Porolissum, Liceul API, Casa de Pensii. Dai puțină pantă să se scurgă apa în canal. Ce e așa greu? Sau trebuie ceva vizite prin străinătățuri să vezi cum fac alții panta. Hai, că le dau idei!

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  daca cei care receptioneaza lucrarile ar raspunde cucapul, si cu averea, sa vezi atunci

 2. Anonim

  Pe unde au reabilitat străzi au ridicat canalul mai sus sa fie siguri ca sta apa pe strada

 3. Anonim

  Știți ce-mi place la voi ziariștii? Doar pe zona centrala(bulevard), și prin Bradet umblați. Doar de acolo semnalați probleme. Dumbrava, Porolisum va zice ceva?

 4. Anonim

  Mai am o intrebare:În zona Armoniei locuieste ceva șef de la Citadin? Sau Primărie? Ca acolo se toaleteaza copacii în fiecare an și tot acolo vei măturătorii aproape în fiecare dimineață. Parca acolo se plătesc alte taxe

Leave a Comment