Zvonoteca

# Din două una: ori e mare sărăcie, ori e sărăcie mare. Se fură în draci tot ce se poate: poșete, portmonee, covoare, haine puse la uscat, energie electrică. Cică zilele astea, prin satele de pe Someș au avut loc ceva acțiuni de verificare. De data asta, cei responsabili n-au mai prins hoți de lemne, ci hoți de curent. Pe când gaz la pungă?

# Sistemul de iluminat public funcționează de minune, nu doar noaptea, ci și ziua. Ți se rupe sufletul să vezi cum, în timpul zilei, la ora 16.30-17, în unele zone becurile-s aprinse. Ce bine-i drămuit banul contribuabilului! Cine nu crede, poate să vadă. Nu doar la oraș, ci și ”pă sate”, vorba unui politician loco.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Asta cu iluminatul, e adevarat ! In Stadion/Bradet de multe ori vezi dimieata pe la ora 9:00 ca luminile inca functioneaza !! Pacat ca acest consum nu este imputat conducerii Citadin !! Sa plateasca cei responsabili de aceasta firma de partid !! Caci firma Citadin, asta a juns, o firma de PSdisti ! Incepand cu cei numiti in conducere ei, in AGA, in Consiliul de Administratie, pana la sefii de echipa. Toti au auvut pe cineva din PSD care I-a angajat acolo.

 2. curent, apa si gaz, toate se fura

  Current se fura de mult si de multi !! Ideia e cum furi si cat furi !! SI DE NOROC !!! Sunt firme si familii care fura current de peste 30 de ani !! Mai ales cei cu contoare vechi ! Si aici, cred ca este cu complitatea celor de la electrica ! Sau si prostia lor sa fie de vina? Cum isi explica cei de la electrica, ca o casa/firma cat un bloc, consuma current mai putin decat o garsoniera ?!! Dar poate este greu sa-ti dai seama, ca aceea casa/firma se incalzeste pe current, isi face apa calda pe current, isi tine in priza toate aparatele/echipamentele si nu consuma mai deloc current ?!! Mai ales ca nu este racordata la gaz, sau factura ei de gaz pe un an, este mai mica decat factura unei garsoniere pe o luna ?!!

 3. Anonim

  Demult, un fost “meserias” care se lauda cu sistemul lui economic de incalzire pe panouri radiante la el acasa. O adevarata afacere !! Am fost foarte incantat de ideie si am zis ca ma bag si eu, caci omul era tare fericit si il lauda foarte mult. Dar spre norocul meu, un amic mi-a zis sa ma linistesc, caci personajul FURA current si de aceea ii este rentabil ! Cand l-am intrebat cum sta treaba, am aflat ca si la apa de la retea are o smecherie si ii reduce considerabil consumul, mai ales ca avea sistem de irigare automat in curte !!

 4. Anonim

  Asta ca asta, dar zilele trecute am ramas crucit sa vad cum un puhoi de parinti se imbulzeau la o scoala din centru, spre a-si lua acasa copii…,,Doar nu i-om lasa sa ni-i fure,, mi-a raspuns o cunostinta, la intrebarea ce se intampla? Va dati seama cata incredere mai au oamenii in eficienta ,,organelor,, daca s-a declansat o asemenea isterie? Asta e rezultatul ,,dreptei justitii,, care se face in România si care ar trebui sa ne dea de gandit! Isi merita ,,magistratii,, pe bune salariile babane?

Leave a Comment