Zvonoteca

# Întâlniri peste întâlniri, discuții peste discuții și planuri peste planuri, în rândul celor care conduc locul. Până la concretizare, multă apă o să mai curgă pe vale. Și vorba cuiva, tot conducător: ”Să ne ancorăm în sinergia faptelor, fără a eluda meandrele concretului”.

# Atâția beutori pe drumurile județului că mâine-poimâine, dacă se continuă așa, musai a fi să se schimbe legislația. Zilnic prinde potera câte unul-doi-trei, chiar și mai mulți care, au tupeu să se suie la volanul autoturismelor și să circule în voie pe drumurile județului. Bat-o focu’ beutură că așa le ia mintea la unii. De parcă ar avea prea multă. Culmea, e full de beutori peste tot. Avantajul unora este că au șoferi, uneori și însoțitori. De n-ar avea, nu i-ar mai salva nimeni.

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Aceia cu insotitori sunt „alesii poporului” cei numiti politic pe functii, care considera ca masina de servici, cu tot cu sofer, sunt la dispozitia personala a lor si a familiei lor, 24 din 24 !! Prefectul a promis ca o sa faca ordine, dar se pare ca este depasit de situatie !! Nu de putine ori, vezi masini de institutie parcate de dimineata pana seara in fata restaurantelor din Zalau, in parcarile Mall-urilor, in curtile caselor de diretori/sefii de prin institutii, etc. Nu este dimineata in care sa nu vezi cum sunt adusi copii la scoala, precum si sotii / soti la servici, de masini de institutiie !!!
    Dar cred ca te refereai anume la un director vechi, care are obiceiul de a consuma peste masura si care isi tine soferul pana dimineata, sa-l duca acasa pe director, si uneori il ajuta sa si intre in casa.
    p.s. Primarul cu ce masina circula? Caci individul, s-a obisnuit in ultimi 20 de ani sa fie mai presus de restul lumii !! Fiind uns cu MIR sfintit, de catre PSD 🙁 Alesul poporului, a prostimii, a saracilor, etc.

Leave a Comment