Zvonoteca

# Scandal mare la carfuru’ din buricul municipiului. Păi… cum altfel? Sunteți obișnuiți deja. Zilele trecute, o zălăuancă a rămas fără bunurile din sacoșa pe care a lăsat-o pe bancul de așteptare, acolo unde mai toți își lasă bunurile pentru că toate cutiile – câteva la număr – de depozitare sunt permanent ocupate sau nefuncționale. Femeia s-a dus val-vârtej la doamnele care își făceau somnul de frumusețe în acvariu (biroul de relații, adică) și le-a cerut socoteală. Firește că problema i-a rămas nerezolvată, așa cum de altfel, rămân toate problemele la acest magazine de care toți zălăuanii s-au săturat. A început scandalul iar toți clienții aflați la casele de marcat au început să-și verse ofurile. Să vă mai spunem, așa, ca fapt divers, că un iaurt de 400 de grame marcă destul de populară, costă aici 3.1 lei iar la vecinii nemți, de pe deal același iaurt, fix același, costă 2.4 lei? Deh, știam că francezii sunt mai șmecheri, dar și fraierit la buzunar, și cu bunurile furate, parcă e totuși cam mult.

# A început cerșeala antologică, cea cu care împărăția municipiului știe să-și întâmpine cetățenii așa, ca de bun venit în 2020. Nici nu s-au strâns bine brazii de Crăciun și luminițele de pe străzi, că oamenii s-au trezit cu deciziile de impunere în cutiile poștale, asta după ce în prima zi din an se anunța când se deschid casieriile, ca să decartați la început de an bani cu grămada către veșnic nesătula administrație locală. Și dă-i și listează mii de hârtii, ca să faci pagubă și naturii, nu-i așa, ca să anunți ceea ce oamenii știu deja din moși strămoși. Așa că haideți, deschideți punga larg, la început de an ca să vă meargă prost din punct de vedere financiar tot anul, că Înalta Poartă are nevoie de bani pentru investiții. Care investiții? Întrebați-o.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Are nevoie de salarii și investiții,, inteligente,”

 2. Anonim

  O sa fac o poza în Cluj și va trimit sa vedeți cum arata străzile și trecerile luminate noaptea. În Dumbrava Nord e bezna totala

 3. Anonim

  Vai ce stiri de doi bani, vreti sa aveti haz dar nu prea va iese

  1. Catalin

   Tocmai,ca le iese de fiecare data. Comentariul dumitale denota exact faptul ca le a iesit. Esti de la una din enstitutiile mentionate si te simti cu musca pe caciula? Aha, ok. E evident. Multa sanatate!

Leave a Comment