Zvonoteca

# Cică noul reprezentant al guvernului în teritoriu, care are în subordine tot ce mișcă-n județul ăsta, râul ramul, a declarat război celor care se plimbă în interes personal cu mașinile de serviciu. Lăudabilă inițiativa! Un pic de mișcare n-ar strica multor șefi care, fără supărare, au cam dat în obezitate morbidă. Bună măsura, iar dacă va fi pusă în practică, așa cum s-a promis, costumele slim fit vor fi rara avis prin magazinele de profil din Sălaj.

# Cei care au avut ghinionul de a ajunge în stația de bus de la noul mall, recte ieșirea din oraș, nu vor uita prea curând faptul că sâmbătă, între orele 16 și 17, au așteptat timp de 50 de minute autobuzul care să-i ducă spre centru. Pe o ploaie deasă și enervantă, zălăuanii și-au pierdut timpul așteptând în frig, uzi leoarcă, inclusiv cei care au stat sub coșmelia plină de găuri și “ferestre”, numită adăpost tip “stație autobuz”. Tot una era, fie că stateai în ploaie, fie că stăteai sub aceste așa-zis adăposturi. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu busul care ar fi trebuit să sosească în jurul orei 16.30. A fost scos, a fost defect, șoferul o fi adormit în depou? Ce mai contează. Bătaia de joc, mai ales într-o asemenea stație din care nu ai cu ce să pleci către casă, ținând cont și de afluxul de călători dată fiind zona intens circulată de la mall…

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Circula f. prost (rar) mijloacele de transport in comun din Zalau, oricum. Cica vor introduce o linie noua pt. Dedeman si mall, dar sper sa fie macar la 15-20 min. un autobuz de altul, asa mi s-ar parea normal!

Leave a Comment