Zvonoteca

# Trebuie să recunoștem meritele celor care muncesc asiduu pentru propășirea economică a orașului. Numărul mare de premii, laudele neîntreupte primite de la colaboratori și împăunatul sunt chestiuni evidente. Să iei premiul de excelență pentru proiecte care cuprind ”lucrări de îmbunătățire a performanței energetice a clădirilor rezidențiale, clădirilor publice și iluminatului public” nu-i de ici de colo. Hiperbola, figura de stil care constă în exagerarea expresiei pentru a reda mai plastic ideea și a produce o impresie mai puternică, e vax albina. Orașul e în beznă, mor oameni loviți, noptea, de mașini pe trecerile de pieton neiluminate și tu să iei premiu pentru eficiența în iluminatul public? Asta e chiar e bună! Felicitări și la mai mare. Doamne ajută!

# Se vând brazi peste tot în oraș. Mai mici, mai mari sau mai stufoși. Alții nu sunt ecologiști și vor unul natural. Foarte bine, e dreptul lor. Dar țineți-vă bine la prețuri! La Direcția Silvică e un preț, în oraș e de cinci ori mai mare. Asta da afacere! Dar nu e prost cine cere, e prost cine dă!

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Primarul Ciunt este principalul vinovat !! lui nu ii pasa de siguranta noastra, el are masina de de servici cu sofer la dispozitie, daca e blocaj vine Politia si ii deschide drumul !!

    putem muri linistiti, ca pe politicieni ii doare in cur !!
    in zalaul, multumita conducerii primariei , trotuoarele sunt parcari si pietonii sunt obligati sa circule pe carosabil ! cine moare, moare ! caci ei sunt alesii poporului si au masinile poporului sub fundul lor de bugetari !
    Si sa nu uit sa le urez ceva acelor responsabili de proiectarea, executia, receptia si mai ales PLATA lucrarilor executate in Zalau !! ex elocvent sunt str. Closca si str. 22 Decembrie !
    pt cei din primaria Zalau : SA VA TRASNEASCA DUMNEZO IN AJUNUL CRACIUNULUI !!

Leave a Comment