Zvonoteca

# Ce mană cerească fu’ intrarea gratuită la patinoar! Temperatura, în cele două zile de gratuitate, a fost brici, cu plus. Încă odată se adeverește faptul că viziunea celor care ”se zbat” pentru propășirea economică a orașului e… cum e. Să nu dai un ochi pe prognoza meteo să vezi cum va fi vremea, în zilele în care, cică intrarea e gratis? Asta înseamnă să patinezi la conducerea urbei. Totuși cu batalionul de oameni lângă tine, măcar unu, da unu n-a fost curios să dea un ochi pe prognoză? Se poate și mai rău, dar este loc și de mai bine. Așteptăm și intrarea gratuită la ștrand!

# Păstrăm nota și nu putem trece cu vederea încununarea succeselor în rândul șefilor. Mare noroc cu paginile astea de pe rețelele de socializare, unde fiecare ”brav erou” își postează: premiile, întâlnirile, ținutele, zborurile etc. Cică dacă nu postezi nu exiști

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    pai la strand, este gratis in aceasta perioada !! tot timpul e cineva pe acolo, isi plimba cainii 🙂
    dar dupa cum se vede, treaba este generalizata !
    la Ciunt nu ii pasa de traffic, de starea drumurilor, de existent parcarilor, de trotuoarele transformate in parcari, de lipsa pistelor de biciclete, NU II PASA DE NIMIC !!
    el, Ciunt si cei din primarie au masini de servici, au soferi, nu circula pe jos printer masini cu copii de mana

Leave a Comment