Zvonoteca

# Mama lor de reguli, chiar nimeni nu le mai respectă! Trotuarele de lângă clădirea care adăpostește activitatea învățământului din județ îs full de autoturisme. Adicătelea, pietonul tre’ să meargă pe stradă și să fie amendat că nu respectă regulile de circulație? Nesimțirea unora a ajuns la superlativul absolut. Și nu e pentru prima dată când mașinile oamenilor cu carte sunt parcate pe trotuar. Jeaba sunt parcări în apropiere, că lenea e cucoană mare!

# Uraa! Vom avea baie comunală în Zalău! Un proiect necesar, mai ales în condițiile în care mulți zălăuani umblă prin oraș, pe mijloacele de transport în comun ori spații închise, fără să fi trecut pe sub duș de zile bune! Desigur, sunt și cazuri justificate, oamenii poate chiar nu au posibilitatea să își facă o baie, acasă. Însă există și destule cazuri în care Baia comunală va fi o investiție inutilă, oamenii având, totuși, băi pe acasă dar pe care le folosesc doar într-un singur scop, altul decât spălatul zilnic.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Mai, oameni buni!

  Nu va fie lene sa semnalizati schimbarea directei de mers in trafic! Este o minima decenta, un gest de buna crestere aratat fata de ceilalti participanti in trafic, care n-au de unde sa ghiceasca ce aveti voi de gand sa faceti la volan.

 2. Anonim

  personal cred ca baia comunala este utila ,pentrru multi va fi mai ieftin acolo decat sa plateasca acasa, mai sunt si cei fara posibilitati care o vor folosi

 3. Anonim

  As face pariu ca nu va fi folosita de nici o persoana care plateste ori a platit impozite la primarie. Si asa vom mai sponsoriza o anumita specie de zalauan, un director, on contabil samd.

 4. baie comunala !!!

  inca o investitie de rahat !
  si cine o sa o foloseasca ? tiganii !! si totul o sa fie distru in maxim o luna !!

 5. parcarile in Zalau

  principalul vinobat este primarul Zalaului ! Ciunt , cel care locuieste in criseni si face naveta cu masina primariei !!
  el nu are grija parcarii si nici a mersului pe jos ! poate doar in campanie cand ii mai prosteste odata pe prosti de votyanti ai PSDului !!
  Cat timp Ciunt nu o sa dea voie Politiei locale sa-si faca treba, adica de a da amenzi !
  cat timp ciunt nu o sa dea voie la ridicat masini, indifferent cafei firme, chiar ar fi ideal sa fie 2-3 firme, care sa se lupte pentru a ridica cat mai multe masini !! caic au de unde !!
  cat timp ciunt si balajel se implica in proiecte proate si le mai si xzapacesc si mai rau, atunci o sa avem aceleasi strzi „modernizate” cum sunt str. Closca si str. 22 decembrie !! unde strazile au fost transformate intr-o parcare publica, marca PSD ! si UDMR , sa nu uitam de ei !!

Leave a Comment