Zvonoteca

# Parcarea noului centru comercial deschis în Zalău s-a extins până la Sala Sporturilor. La sfârșitul săptămânii trecute, de la sensul giratoriu situat lângă sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” și până dincolo de fabrica Armătura, tot o mașină lăsată pe unde s-a putut. În curând, municipiul se va transforma într-o parcare uriașă grație acestui mall, pentru că după cum am putut vedea, asemenea puhoi și îngrămădeală nu s-a mai pomenit pe la noi. Totul pentru o caserolă de aripioare parțial arse și un pahar de suc la dozator, dar și câteva ture prin niște magazine care oferă marfă de toate felurile la prețuri de lux.

# La câteva zile de la marea deschidere a magazinului – gigant din zona industrială a orașului, un roi de drosophila melanogaster a pus pe jar o mulțime de oameni. De la clienții care au venit să-și pape ceva bun,până la organele de control. Cică musculițele iubitoare de oțet s-au împrăștiat printre produsele unui raion alimentar și nu s-au dat duse. Cumpărătorii speră să nu mai aibă parte și de alți vizitatori, că se poate și mai rău.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  doamne…da se poate sa existe ceva sa nu bagati de vina? Daca nu venea centrul comercial, va plangeati ca nu avem. acum ca a venit, va plangeti ca a venit, ca merge lumea pt un pahar de suc la dozator si ocupa parcarile si drumul…sunteti extraordinari!!!

  1. Anonim

   ASTA ESTE ROSTUL PRESEI, SA SCOATA LA IVEAZA NEREGULILE !!
   daca tot au venit, de ce sa-si bata joc de noi?
   iar legat de parcari in zalau, este o mare problema, mai ales ca primaria nu vrea sa faca nimic in aceasta pprivinta ! in oras, s-au dublat numarul de masini in ultimi ani, de cand s-a scos taxa auto !!

Leave a Comment