Zvonoteca

# Evitați să mai citiți articolele din categoria fake news scrise, evident, de către persoane agramate, din blogurile de așa-zis presă, pe care le mai accesați din greșeală. Ultimul exemplu de prosteală este un pseudoarticol în care se anunța ca sigură, fără nicio bază, deschiderea în curând a unui nou magazin LIDL în Zalău. Era sigur inclusiv locul, recte la Gară. Să mori de râs, nu altceva! Evident că nu exista nicio declarație oficială a vreunui reprezentant din cadrul comerciantului german, așa cum, de altfel, în toate articolele în care respectivul blog online anunță ceva, lipsesc exact sursele oficiale.
Noi am contactat staff-ul Lidl și în două ore am avut și un răspuns în care, evident, se arată această minciună a unora care au doar senzația că fac presă. Oamenii au în intenție să mai vină cu o unitate, însă deloc în curând, doar nu erau să spună că nu vor mai deschide niciodată nimic. ideea e aceea că nu există niciun plan, nimic concret pentru viitorul cât de cât apropiat. “Vă mulțumim, în primul rând, pentru mesaj (…). Județul Sălaj este o zonă pe care o avem în vedere pentru o noua investiție, însă nu putem vorbi despre planuri pe termen scurt de deschidere a unui nou magazin Lidl in Zalău (…)” se arată în răspunsul oficial al Echipei de Comunicare Lidl la solicitarea noastră. Aveți, deci, grijă mare de unde vă informați, indiferent în legătură cu ce!

# Grea muncă au fetele care vânează blatiștii pe autobuzele din Zalău. Trebuie să fie mereu pregătite să dea nas în nas nu doar cu duhorile nespălaților, dar mai ales cu agresivitatea unor oameni care, după ce că circulă clandestin, mai fac și scandal când sunt prinși. O echipă de controloare mai că era să fie linșată, luni, în zona Perla, de o gașcă de pirande leneșe cărora mersul pe jos le cauzează cardiece și frezoane, iar mersul cu busul gratis le readuce zâmbetul pe buze. “Oi plăti amenda asta când s-o scula mămuca din groapă, n-ai avea noroc”, a aruncat țiganca cu sudalme peste șefa de echipă. Așa că, dragi zălăuani care sunteți zilnic agasați si agresați la propriu de cerșetoarele periculoase, să știți că nu sunteți singurii care trebuie să suportați astfel de specimene cărora nimeni nu le găsește ac de cojoc, vreodată!

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Doar un dobitoc ca Eduard Farcas poate sa dea informatii eronate si stiri bomba creeate in mintea lui bolnava. Va face de rusine in primul rand pe voi ca si ziaristi si in al doilea rand blogul rosu in care scrie. A trecut prin toate redactiile din Zalau si a fost dat afara, inclusiv de la redactia unde lucreaza acum, a fost dat afara dupa un presupus viol asuprea unei colege, dar vad ca nu au gasit altul mai bun (cum e turcul si pistolul). Cred ca ar fi cazul aca asociatia ziaristilor sa ia atitudine.

 2. Anonim

  La cat de saraci sunt salajenii si Kaufland se inchide, ce sa mai deschida alt magazin!!!Numai rable pe drumuri pensionarii saraci cu plasute de 1 leu. Seconduri peste tot, oameni imbracati de la second, autobuze rupte de rugina, fara calatori. Vai si amar orasul, lucrari de mantuiala, cladiri neingrijite. Salacie Jale SJ. Cei mai multi lucreaza la primarie si consiliul securistului. Bugetari cu doua clase, vai de capu vost!

 3. Doar un dobitoc ca Eduard Farcas ....

  correct !!
  – este un betiv de prima clasa ! la un conscurs al ziaristilor s-ar clasa pe locurile fruntase
  – cica este si un violator, dac inca dosarul nu s-a finalizat si are sanse sa se mai impace cu victima ! deci sa-i mai dam o sansa, poate pana la urma o sa-i si iasa una mica si rapida, asta daca iar nu o sa fie muci de bat 🙂
  – unul care tine acel ziar online pe „gratis” caci nu are carte de munca si nici un contract de colaborare semnat cu marele bou, Horea Sima de la Cluj, traieste din „ceea ce pica”
  – unul care este „jucaria sexuala” a lui Ilies „Alias Jimy” , patronul de la Clubul Milenium. Acolo este abonat la consum din partea casei, gratis, si scrie articole la comanda Micutului Jimy, o jumatate de om inconjutat de „spuma” sportivilor meseriasi din Zalau. Un „proxenet”, cu un istoric in a patrona o multime de case de „distractie”, acoperite sub forma unor cluburi de noapte, cu fetite desbracate si care ofereau si „bonusuri” contra cost. Un individ, prieten si cu o multime de „organe” din politia „locala” din Zalau / Salaj. Oare cati ofiteri/comisari din IPJ Salaj au fost la „petrecerile private” oragnizate de acest Micutul Jimy, „baiatul cu fetite” ?!?
  – este cel care se lauda ca el intra cand vrea la primarul Ciunt si scrie tot ce vrea el, despre oricine si orice, caci nimeni nu se poate atinge de el, avand protectie de „sus”
  – si este ziaristul, care daca nu are o stire, O FACE EL !!! cine stie si il cunoaste, stie cate articole a fabricat din nimic. Crede ca nu stie lumea ce face? Si se mira ca toti I-o dau oriunde si oricand !! Un post care se crede mare ziarist, fara pic de scoala si prrgatire, si cel mai rau, fara pic de bun simt !!!

 4. Anonim

  Nu zau!
  Ia uite aici:

  sportulsalajean.ro/articol-93714/gigantul-lidl-deschide-al-doilea-supermarket-in-zalau/

  Primaria a dat deja avizul si se face PUZ-ul pt. construire, etc.; deci cum e pana la urma?!

Leave a Comment