Zvonoteca

# Continuă cursele auto ilegale în zona Porolissum – Sărmaș, pe drumul drept pe care îl știți cu toții, curse care bagă în sperieți toți locatarii din zonă dar și trecătorii, lăsând la o parte zgomotul infernal pe care îl fac automobilele și tămbălăul general creat de multe ori la ore târzii în noapte. De la poliție – nicio mișcare, o fi vreun blat la mijloc, pentru că altfel nimeni nu-și explică de ce chiar niciun om al legii nu ia măsuri iar agenții de la municipiu și cei de la locală freacă menta prin alte destinații ori își fac mereu drum prin alte părți, iar acolo, ioc. Situație similară se conturează și în parcarea din capătul străzii Ștefan cel Mare, acolo unde seară de seară se desfășoară tot soiul de activități instructiv-educative de către cei foarte tineri. Oare trebuie să așteptăm să se întâmple o nenorocire ca să luăm măsuri? La liniștea noastră, la siguranță, la bun simț și civilizație chiar nu se gândește nici unul dintre acești oameni pe care îi plătim din banii noștri, chiar le mai dăm și vouchere de vacanțe, că vorba aceea, sunt obosiți? Dar nu ne mai miră nimic: la noi, ca la nimeni!

# Cică un primar din teritoriu, ăl mai logeviv, a fost răsplătit cu o plachetă pentru existența-i matusalemică pe funcție. Am rămas loviți de emoție citind ce laude i s-au adus omului care atâta amar de ani a slujit statul şi şi-a sacrificat tot, dar tot, pentru propăşirea spirituală a comunităţii în care a fost ales! Măi să fie, sigur n-a fost remunerat cum trebuie? Sigur a făcut voluntariat şi mai mult ca sigur a fost silit să candideze la funcţia de primar. Ştim sigur că nu şi-a dorit să fie într-o astfel de funcţie, pentru că cei aflaţi la cîrma comunităţilor nu primesc nimic. Ce mult se sacrifică unii conducători pentru binele comunităţilor. Au şi pretenţii să fie preaslăviţi după ce asflatează zece metri de drum şi plantează trei straturi de flori. Parcă nu asta ar fi treaba lor. Când îi vedem ce lipsiţi de putere sunt şi slbănogi de la atâta muncă neremunerată, mai că ne dau lacrimile.

Alte articole

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Dara tat copii de militieni cocalari is si cei ce se intrec. Cine dracu sa-i prinda!?

 2. Io

  Cei de la.locala nu au radare in dotare.. deci nu prea cred ca au ce sa le faca… si din cate stiu nici vouchere nu a primit nimeni din primarie anu asta ..deci nici ei… in rest doamne feri de rau… ca asa a fost si a luo iorgulescu… ceva beizedea

  1. ref la Politia Locala

   astia sunt legati de maini si de picioare de factorul politic din primarie. Ei nu misca un deget, daca nu au primit unde verde la la primarul Ciunt sau vicele Balajel. Cei doi conduc de fapt Politia Locala. Ei stabilesc zonele si specificul interventiilor.
   Caci asta este de fapt Politia Locla -= mana inarmata a primarului CIUNT ! in asta a fost transformata ! cum? simplu ! reteta clasica :
   au fost taiate toate finatarile la jumatate de la buget ! nu mai au bani nici de combustibil !
   si cel mai frumos este ca au fost facute angajari din randul PSD-istilor ! uitati-va cine sunt ultimi angajati din Politia Locla, desi primarul se lauda ca nu vor face angajari, ci vor face reduceri de personal !
   toti, in frunte cu primarul Ciunt, cu cei doi viceprimari Balajel si Fazekas, si-au angajat PILELE la politia Locala

 3. pt cei cu masini meseriase

  sa va ingroape mama voastra la groapa comuna

 4. Anonim

  ce politie? cum e turcul, asa-i si pistolul ! vedeti ce sefi au si nu mai cereti nimic
  unde este ginerele lui Ciunt sa faca ordine ? e la soacra sub poale? e la ferma de porci a socrului? plange in bratele nevestei?

Leave a Comment