Zvonoteca

# Traficul din Zalău, la orele de vârf, e un calvar pentru orice șofer. Iar dacă dă Domnul și un strop de ploaie, chiar că îți vine să te zgării pe ochi (dacă ai curajul să iei mâna de pe volan sau de pe telefon). Dar cum ar fi să renunțăm noi la mașină, dacă jobul sau școala la care ne ducem copilul e la o aruncătură de băț? Așa ce e inadmisibil! Să stea mașina ca fraiera în parcare, când e musai să ne etalăm caii putere prin centrul Zalăului? Ej nebun?!

# Cică-i plin judeţu’ de porci. Desigur, porci sălbatici, care papă culturile bieţilor lucrători. Mulţi mai sunt şi toţi distrug recolta şi truda oamenilor cinstiţi. Numărul lor a crescut şi în ritmul ăsta o să tot crească. Nime nu face nimic. Ce bine ar fi fără porci şi multă prosperitate!

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  ORASUL ESTE SUFAOCAT DE MASNI ! SI PRIMARUL cIUNT CE FACE? nimic ! SE CULCA PE O URECHE !
  a modernizat str. Closca si ce a iesit? o mare prostie ! un fel de parcare tampita ! pe partea de sus, nu e nici parcare, nici trotuoar, nu stie nimeni ce masa o gandit prosti din primarie cand au amenjat acele trotuoare=parcari , acele „chestii” in fata portilor, doar la unele porti !
  si cel mai tampit lucru posibil e sa faci trotuoarele IN VALURII ! ce tampit din primarie a gandit asta? cine a avizat asa ceva? sper sa-si rupa gatul el si tot neamul lui !

 2. Anonim

  mergeti pe str. Crasnei si vedeti ce a iesit ! toti reiveranii isi tin masinile pe trotuoar sau pe carodsabil ! nimeni nu isi mai baga masina in curte !! nu mai poti circula pe trotuoare, nici pe carosabil ! nu ai pic de vizibilitate cand trebuie sa intri pe str principal de pe cele laterale ! peste tot sunt parcate masini !
  dute Ciunt la Cluj si invata sa fi primar !
  invata cum sa faci ca pe o strada modernizata sa nu mai fie parcata pe trotuoar si carosabil nici o masina !
  p.s. sper sa aluneci la iarna pe valurile din trotuoar si sa-ti rupi gatul !

 3. prostia celor de la PSD o sa ne bantuiasca zeci de ani

  vreau sa-l vad pe Ciunt si pe Balajel cum inaugureaza pista de biciclete de pe str Crasnei ! cea care traverseaza de pe o parte pe alta, dupa cum I s-a sculat la un bou/nesimtit din primarie si a stabilit de la sine, ca poti sa treci cu pista de biciclete de pe o parte pe alta a drumului!
  poate ne explica personajul din primarie de ce a mutat pista din fata de la brutarie, de la magazilul de materiale de constructii si a facut in zona o PARCARE !!??!?
  ce minte bolnava a putut pune o trecere de pietoni su traversarea pistei de biciclete, intr-o curba si culmea in fata magazinului alimnetar a lui HOSU !?!!?! o sa moara oameni si cine o sa fie de vina? in zona toti isi parcheaza masini NERGULAMENTAR, caci e magazin acolo!!
  asa se intampla cand prosti si nesimtitii ajung la putere ! o lucrare inceputa bine se finalizeaza prost ! si este si foarte greu sa o mai repair asemenea prostie made marca PSD !!!

Leave a Comment