Zvonoteca

# Am mai spus-o și o repet, chiar dacă risc să devin nepopular: majoritatea produselor ce se vând în piața agroalimentară din buricul târgului zălăuan sunt din import sau sunt aduse de la supermarket, din lichidările de stoc. Doar un indolent nu realizează că oamenii ce vând la piață sunt niște comercianți îmbrăcați țărănește, ce-ți bagă sub nas produse la a nu știu câta mână. Iar pe cât de scumpe sunt produsele alea, pe atât sunt de slabe calitativ, extrem de perisabile. Norocul lor e că mama fraierilor e mereu gravidă, așa că, pe lângă ratele pe care le plătesc la la casă și la mașini, le mai rămân bani suficienți și de-o Italie, o Grecie, o Spanie, acolo… Să se acomodeze cu mizeriile ce le vând la stand.

# De la începutul verii, se anunţa cu surle şi trâmbiţe că un serviciu, destinat populaţiei, se va muta la etajul I din hala agroalimentară din centrul oraşului. A trecut şi vara şi încă nimic. Aşteptăm să treacă toamna, apoi iarna, şi-om vedea. Şi de n-a fi anul asta, până la primăvară tot a fi, nu? De-om trăi om vedea. Mult durează demararea unor proiecte de amploare pă la noi. Prima dată se anunţă şi apoi, după ani şi ani, încep lucrările. Om vedea cu busurile electrice cum a fi şi când om circula cu ele. Până atunci, nu trebuie să uităm că mersul pe jos face piciorul frumos!

Alte articole

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    De strada Simion Barnutiu când scoateți o zvonoteca? Vedeți promisiunea primarului din campania electorala. Și era vorba ca de la 1 august se începe. Cine? Drum construct? Vai de noi. Au pus un semn cu drum în lucru la intersecția de jos cu Michelin

Leave a Comment