Zvonotecă

# Dacă până nu de mult, județele din regiune râdeau de noi prin gura presei pentru că eram singurul municipiu din bucata aceasta de Românie care avea probleme grave cu apa, acum toată presa din aceeași bucată de țară se amuză copios cu privire la nefăcutele din gloriosul fotbal zălăuan. Umblă vorba că la unul dintre meciurile susținute de zălăuani a fost introdus în teren un jucător care nu avea nici în crampon, nici în ciorap, ceva legat de echipă. Adicătălea nu era titular la echipă, s-o spunem pe aia dreaptă. Se pare că autoritățilii s-au cam prins și ne-au aplicat o amendă, dar și o depunctare, ca să nu mai facem așa ceva pe viitor. De-o fi așa, de n-o fi, presa vorbește. Mai mult decât atât, la un alt meci, arbitrul a rămas din motive numai de el știute fără fanion; noroc cu un spectator care a găsit o bucată de cârpă de culoare adecvată și l-a scos pe tov. Carbitru din încurcătură. Mno, ca la Zalău, ce vreți. În altă ordine de idei, evitați, pe cât posibil, să vă mai uitați pe la posturile tv de sport și să admirați ce stadioane sunt în Chitila, Chiajna sau prin alte comune abia devenite orașe de prin sud, că vă apucă invidia și picați în depresie instantaneu.

# Un şef loco, că de lider nu prea poate fi vorba, a ieşit cu declaraţii la presă. Cică vrea să schimbe conducerea unei instituţii aflate în subordine, pe motiv că e nevoie de suflu’ nou. Adicătelea partidu’, vrea să-şi aducă om? Nu ne mai miră nimic şi nici nu ne surprinde lipsa măsurii ridicolului. Adică tu, om bătrân – vorba aceea, numit la sprânceana urbei, nicidecum ales, vii să dai lecţii de… tinereţe? Încă ceva, domnul şef: la cosit se merge cu coasa ta, nu cu coasa vecinului! Şi zvonăraşul crede că e nevoie de suflu nou, dar e vizibil de la o poştă că partidul e în tot şi-n toate. Trucuri vechi, așadar.

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonotecă”

 1. pe cine pune Balajel la sefia Politiei locale? un inginer de la Armatura sau un proaspat pensionat din MAI, cu pensie de 10.000 lei ? Cred ca Balajel o sa dea pastele anul asta, cici in sfarsit a reusit sa puna pe cine vrea el la o institutie de forta din primarie.

  „Luna aceasta avem toate rapoartele și vom lua măsuri. Trebuie un suflu nou la Poliția Locală Zalău. Se poate vorbi și de demiterea șefului, dar asta vom afla după ce studiem raportul. În raportul amănunțit să va scrie tot și vom ști sigur ce trebuie făcut. Vom analiza și în Consiliul Local Zalău dacă șeful Poliției Locale Zalău trebuie demis din funcție. Noi suntem nemulțumiți de această instituție. Poliția Locală nu funcționează așa cum trebuie și noi suntem aici pentru a lua măsuri în folosul cetățenilor”, ne-a declarat Teodor Bălăjel.

 2. Anonim

  Ce vorbiti aicia ba fratilor !?!? Ciunt este in concediu ! Pana la urma decizia nu e a lui Balajel, asta nu e decat un papagal, varful putii lui Ciunt.
  Ciunt conduce primaria !!! Si nu balajel. Daca Ciunt vrea sa schimbe pe cineva, atunci il schimba cand vrea el si nu cand se da in barci Balajel. Pe Balajel il baga Ciunt la inaintare, doar cand vrea sa nu isi manjeasca imaginea perfecta, cu decizii de rahat. Ciunt stie bine ca oricine pune la conducerea politiei locale, mare lucru nu o sa poata face. Nu exista legislatie , NU EXISTA VOINTA POLITICA la nivel de primaria pentru a se lua masuri LEGALE, si mai ales NU AI CU CINE !
  90% din politisti locali, inclusive cei adusi de PSD in ultimi ani, sunt PILELE CUIVA !!!! De ce nu iese in fata balajel sa ne spuna pe cine a angajat in ultimi ani la politie si ce pregatire buna au , inafara de sustionerea politica !!!

 3. aceasi Marie, cu alta palarie ! Avea Caragiale o vorba: "Sa se revizuiasca, primesc! Dar sa nu se schimbe nimic ... "

  Pariu ca o sa fie mari schimbari, dar nu o sa schimbe nimic !
  Ok, il dau jos pe actualul si pun un PSD-ist !
  Ce o sa faca? \NIMIC ! De ce?
  Caci nu are cu cine ! O sa fie tot aceasi politisti ca si cei de acuma ! Sau are PSD-ul resurse si vrea sa-i schimbe pe actualii cu unii din PSD? NU poate !!!
  Nu are legislatie ! Nu are regulament ! Nu are HOTARARI A CONSILIULUI LOCAL care sa le dea dreptul politistilor de a face ceva !
  Nu se vrea la nivelul conducerii primariei a se face ceva ! Politia locala nu e condusa de Horvath, ci de Primarul CIUNT sau/si de vicele Balajel ! Ei sunt cei care dau ordine si politia executa ! Nimeni nu misca in front, fara aprobarea conducerii primariei ! Iar ziaristi au fost de fata la mai multe „evenimente” in care Balajel transmitea sarcini direct sefului politiei si ei executau ! Vedeti doar momentele de pe bulevard, la asfaltari ! Iar cand vezi 2 politisti ca stau ca boi langa tomberoane, la paza, nu stau ca asa a vrut seful lor sau ei, ci au fost trasate ordine/directivele de la conducerea primariei.
  Iar pentru cunoscatori, nu toti din politia locala sunt prosti/rai, unii pot da clasa la multi alti functionary publici ! Si intelectual, dar si sufleteste ! Din pacate, rahatul se ridica intodeauna deasupra apai. Cel mai bun exemplu este in politica, si poate si la conducerea primariei Zalau,

 4. din pacate, din fericire, fiecare e liber sa aleaga

  Viceprimarul Balajel nu il poate el demite pe Directorul de la Politia Locala. Crudul adevar, pe care il stie si Balajel.
  Daca ar putea, de mult il dadea afara. niciodata nu l-a suportat si in toate sedintele de consiliu local il ataca si avea asteptari ca politia locala sa fie la „dispozitia” lui. El sa stabileasca cine sa fie sau nu, sanctionat. Unde sa se intervina si unde politia locala sa nu intervina. De cine se pot apropia si de cine nu.
  Balajel vrea ca politia locala sa se comporte precum jandarmeria la 10 august 2018. Sa execute ordinele de partid !
  Legat de discutiile in consiliul local, privind cersatorii/tiganii au fost multe, din pacate fara rezultat si Balajel stie foarte bine ca nu sunt solutii care sa resolve aceasta problema peste noapte. Problema tiganilor/cersatorilor este una sociala pe care politia locala nu are cum sa o resolve singura ! Iar aici o mare vina o are chiar primaria care nu s-a implicat deloc in aceasta problema. Ei au pasat „mata moarta” in curtea politiei locale. Si acuma cauta vinovati.
  Sunt curios daca isi mai aminteste discutiile privind organizarea concursurilor pentru ocuparea unor functii in cadrul politiei locale. Sa luam ultimi 3 ani si sa vedem ce au in comun toti angajatii – sustinerea partidului si/sau a conducerii primariei.
  Dar sa revenim. nu a reusit d-l vice sa schimbe alti directori din primarie si nu o sa reuseasca nici cu asta. Oricum, cand vine d-l primar Ciunt din concediu o sa aiba o discutie cu directorul de la politia locala si atunci se va stabili ce masuri se pot lua pentru a rezolva o parte din problemele din Zalau, cele care tin de politia locala.

Leave a Comment