Zvonotecă

# Ne părăsesc valorile financiare. După plecarea, pe șestache, a unei bănci portocalii din Zalău, ne referim la singura sucursală a acestei bănci, sucursală desființată luna trecută lăsându-i pe clienți cu ochii însoare, o altă bancă, de această dată albastră (ca situația financiară a fiecărui zălăuan care trage la șaibă) a închis sucursala de la Perla (Bloc Lira). Nu se știe deocamdată dacă sucursala a fost sau va fi relocată, cert este că în acest moment, în zona de maxim trafic de la Perla- Lira Cristal, nu mai există nici bancomat al respectivei bănci. Sucursală nici atât. Vom vedea ce-o mai fi, că vorba aceea, datorii și credite să avem, că de depozite am cam uitat.

# Cică reprezentanţii din două instituţii de încredere fac controale în trafic. Verifică porcii transportaţi fără acte. Şi dacă îi găsesc fără acte şi nu pot fi identificaţi, îi omoară pe loc. Şi când ne gândim că sunt mulţi porci şi purcele cu acte, identificabili, care ar merita să fie decapitaţi…

Alte articole

One Thought to “Zvonotecă”

 1. MAI TINETI MINTE ACCIDENTUL MORTAL DE LA CEAS IN CARE UNUL CU UN MERCEDES A OMORAT 2 BATRANI? Criminalul a accelerat, a avut o viteze peste limita legala si a si trecut pe rosu ! pentru cei ca el acest sistemul de radare fixe nu functioneaza ! Sa poata fi facuti scapati !

  De ce nu “functioneaza” radarele fixe?
  Pai este simplu: politia s-a trezit ca nu pot fi mituite/influentate ! Sistemul este unul destul de bun, in asa fel incat sanctioneaza pe toata lumea, indiferent de statutul lui. Si aici dispare “misiunea” politistului, ceea de a stabili el pe cine amendeaza si pe cine “iarta” ! Acest sistem ia painea/mita de la gura politistului.
  Sistemul permite doar crearea unei “liste” cu acele nr de masini, care sa nu fie “vazute” de sistem. Adica daca o masina cu nr. de SJ 12 DEL, trece pe rosu cu viteza de 108 km/h, si acest nr de masina este pe aceea lista, sistemul nu o sanctioneaza.
  Si acuma apare o mare problema: cine sa faca lista, cine sa fie pe ea, cine sa si-o asume, caci nimeni nu are curajul din politie sa semneze o asemenea lista, care in marea majoritete sunt masini private, masinile unor privilegiati ai sistemului, ai statului parallel 🙁 . Asemenea liste cu masini si soferi circula de multa vreme pe la politie. Fiecare sef a adus pe lista, nr de masini noi, a unor “personalitati” locale. Unii politisti vorbesc de sute de masini trecute pe tot felul de liste.
  Suntem un oras mic, cu un singur bulevard, si nu este luna fara un accident grav, iar una din cauzele indirecte, este chiar aceasta situatie cu acest SISTEM DE MANAGHEMENT A TRAFICULUi care nu este pus in functiune.
  Dar cum politia este condusa de cei NUMITI, de politisti formati la scoala teologica si impinsi in functii importante, viitorul arata nasol de tot.

Leave a Comment